A Született Feleségekben szerintetek ki volt a legjobb férje Breenek?
Én Keith-szel meg Karllal bírtam őt a legjobban, bár egyik sem volt a férje.
A férjei közül meg Orson, de az elején csak. Az 5. évadtól már nem igazán kedvelem őket együtt.
Rex eléggé konzervatív értékeket vallott a családi szerepek betöltésénél, amivel én nem értek egyet.
Amúgy az ügyvédet is bírtam, csak ő nem szerepelt túl sok részben. Kicsit olyan mindjárt vége a sorozatnak, szóval hozzuk össze Breet is valakivel érzése volt a dolognak, de ettől függetlenül kedveltem. :)
szerintem is Orson ... ő egy nagyon jólelkű, szimpatikus, intelligens karakter volt, és tényleg a tenyerén hordozta Bree-t... a későbbi évadokban, amikor például kleptomán lett, vagy zsarolta a feleségét, rengeteg aljas húzása is volt, de minddnek, mélyen rejlő lelki gyökerei voltak, amik miatt végső soron mégis csak együtt tudtam érezni vele ...
csak két példa .... börtönbe vonult, hogy bizonyítson a nejének, ahol szinte nem is látogatta Bree, mégis úgy tért vissza, hogy tiszta lappal kezdhessenek mindent ...
illetve amikor nem talált munkát a börtönviseltsége miatt, neki kellett kérnie, hogy dolgozhasson Bree cégénél, amikor szerintem az lett volna evidens, hogy ezt a nő maga ajánlja fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!