Mondanátok olyan filmeket mint (többi lent)?
Figyelt kérdés
olyasmit keresek ami kicsit vagy éppen teljesen (ez a jobb) a táradalomkritikára épül. Nagyon sokat láttam már. Az sem gond ha simán csak van egy elgondolkodtatóbb mondanivalója.
Pl. Vacsora az arabs szürkénél, Nekem lámpást adott a kezembe az úr pesten, Kelj fel komám ne aludjál (Jancsó 5ös filmsorozatából mindegyiket láttam) Vagy ilyen a Graffiti Fiúk (wholetrain) ami egy társaalmi problémát dolgoz fel. Tehát a lényeg az, hogy el lehessen rajta gondolkodni. A lényeg hogy gondolkodtató, filozófikus legyen.
2014. júl. 5. 11:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!