Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A 3d mozitól mindenkinek...

A 3d mozitól mindenkinek megfájdul a feje?

Figyelt kérdés
Eddig mindenki azt mondta, hogy a 3d-s moziban megfájdult a feje. Érdemes így megnézni egy filmet egyáltalán? És aki hányós (buszon pl) az ettől is hányhat?
2010. jan. 6. 14:34
 1/6 anonim válasza:
Nekem a fejem nem szokott fájni, viszont a szemem mindig nagyon elfárad a végére. (jah és nem vagyok szemüveges)
2010. jan. 6. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én még sosem láttam ilyen filmet, de az egyik barátnőm mondta, hogy a film végére bevérzett a szeme. másnapra felszívódott a vérzés, nem volt komoly. meg az ő szeme eleve érzékenyebb, sőt, kontaktlencsét is hord.
2010. jan. 6. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fájdult meg a fejem, semmi bajom nem volt. Pedig az Avatart néztem, ami nem egy rövid film. :)
2010. jan. 6. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én majd besz@rtam úgy fájt a szemem utána. Megfogadtam, hogy nem is megyek többet moziba. Ez olyan 5 éve volt
2010. jan. 6. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Avatart néztem kb 50 perc telt el mikor levettem a szemüveget egy percre, mert elfáradt a aszemem de utána végig néztem rendesen, és nem is fájt többet.
2010. jan. 6. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én háromszor voltam 3D-s filmen..nem szeretem,mert nekem is eléggé megfájdul tőle a fejem..
2010. jan. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!