Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megérné felraknom a Merengőre...

Megérné felraknom a Merengőre egy Hobbit fanfictiont? Több lent.

Figyelt kérdés
Tauriel életéről szól, de a jellemén meg a történeten változtattam. Pl.: viszonozza Legolas szerelmét, nem zúg bele Kilibe, túléli az Öt sereg csatáját. Nem nyáladzós, romantikus fanfic lesz, félreértés ne essék. Az első fejezet már készen van, megérné kirakni?

2014. júl. 4. 11:13
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem igen, jónak tünki! Egy próbát mindenképp megér :3
2014. júl. 4. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is leszögezem: nem ismerem a történetet. Hogy akkor miért válaszolok? Azért, mert a Merin be tudod jelölni a jellemzők és a figyelmeztetések között, hogy a a történet AU és a karaktered OOC, ezt a leírásba is bele rakhatod, de gondolom ezt te is tudod, nem hiszem, hogy első fices vagy még (-: Persze nem biztos, hogy rögtön ezer kritikád lesz és mindegyik csak jó, de azért egy próbát mindenképp megér (-: sokan szeretik az AU történeteket (-:
2014. júl. 4. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem rakd fel én kíváncsi lennék rá :)
2014. júl. 13. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
És küld el majd a linket. ide is bemásolhatod :)
2014. júl. 13. 21:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Végül nem a Merengőre raktam fel, remélem tetszeni fog.

www.egytundelanyrol.eoldal.hu

2014. júl. 18. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én nagyon örülnék, ha Merin is olvasható lenne! Ráadásul ott van egy kialakult kis hobbit-társaság, akik biztos szívesen véleményeznék a sztoridat :)
2015. márc. 11. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam feltenni a Merengőre, de sajnos mindegyik alkalommal visszaküldték. Elolvastam a szabályzatot, a helyesírási útmutatót meg mindent, de sehogy sem sikerült jól megcsinálnom. Meg amúgy is, szabadúszó író vagyok, nem szeretem, ha korlátokat szabnak nekem, úgyhogy azt hiszem, maradok az Eoldalnál. Bár, ki tudja, mit hoz a jövő, lehet, hogy egyszer újra megpróbálom.
2015. márc. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!