Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty Little Liars ban mikor...

Pretty Little Liars ban mikor derül ki "A" valódi személye? AZT NE MONDJÁTOK MEG KI "A"! Mind az 5 évad "A" zaklatásáról lesz szól vagy már az 1. évadban kifog derülni ki is ő?

Figyelt kérdés

AZT NE MONDJÁTOK MEG KI "A".

Még csak az 1 évad 16. részénél tartok de már most zavar, hogy nem tudom ki is "A" aki üzenget a csajoknak.

2014. júl. 3. 23:31
1 2
 11/18 anonim válasza:

SPOILER

NEM ALISON A, ez biztos :) Mona tudja hogy ki A

2015. márc. 1. 20:25
 12/18 anonim válasza:
Én az 5. évad végét már megnéztem.. 5x25-öt. Még nem derült ki ki A. :(
2015. márc. 28. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:

SPOILER

Utolsó, dehogynem, Charles A.

2015. márc. 29. 21:33
 14/18 anonim válasza:

Utolsó-De nem tudják, hogy ki ő.

Amúgy meg válaszolva a kérdésedre:Még 7.évadot is terveznek.

2015. júl. 31. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Ma derult ki:)
2015. aug. 12. 11:53
 16/18 anonim válasza:
6. évad 10. részébe majdnem mindent megtudsz :D azt is, hogy ki A! :)
2015. aug. 17. 16:32
 17/18 anonim válasza:

SPOILER

A 6.evadban derul ki nekem az lesz a kovi rezs Mona nem hal meg elraboljak talan ahogyan a lanyokat is az egyik fo A az alison batyja lesz akit a szulok bevittek a Radley be de megszokott es ugy tudtak ongyilkos lett csak Ali anyukaja tudta hogy el es mindenki elol eltitkolta

2017. máj. 1. 16:56
 18/18 anonim válasza:

Összesen három 'A' van, plusz a kisebb csapatok (amiben Melissa, Jenna és Shana van benne).

Az első 'A' Mona, aki már Alisonnak is küldözgetett üzeneteket, aki erre rájött.

Második 'A', vagyis Nagy 'A' Mary Drake lánya, Alison rokona (nem tudom pontosan, hogy tesója vagy unokatesója), az egykori Charles, azaz Charlotte DiLaurentis/CeCe Drake.

Az utolsó, aki A. D.-nek hívatta magát, Alex Drake, Spencer eltitkolt ikertestvére, akiknek szintén Mary Drake az édesanyjuk.

2018. aug. 1. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!