Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb Star Wars rész?

Figyelt kérdés
Nekem sorba állítva: 2., 3., 6., 5., 1., 4.
2014. júl. 3. 14:38
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
A klónok háborúja sorozat is jó főleg az 5.évad
2015. dec. 31. 23:29
 32/40 A kérdező kommentje:
Miért épp az 5. évad?
2016. jan. 1. 01:01
 33/40 anonim ***** válasza:
Mondjuk az összes jó,nem tudom miért azt írtam
2016. jan. 2. 15:26
 34/40 A kérdező kommentje:

Ja. Ha már itt tartunk nekem nagyon tetszett a 6. évadban, amikor Fives felfedezte a klónok agyában a chipet. Palpatinéknak szorult a hurok.😆🌌✨

Meg nekem még azok a részek a kedvenceim, amelyek szinte közvetlenül kapcsolódnak a saga-hoz. Pl. amikor a Fiú Ashokat átállítja a sötét oldalra és Anakinnak megmutatja, hogy mi válik majd belőle.😊

2016. jan. 2. 23:45
 35/40 anonim válasza:

Elég nehéz kérdés. Történet szerint, nem tudom miért utálják a ,,profik,, az 1-2-3-at mert szerintem a kettő és a három főleg a három kitűnően sikerült. A régi trilógiát régebben nem annyira szerettem, de miután megnéztem a hetet, rögtön előbbre került, mert a hét-hez képest ez egy csoda! Nem azt mondom, hogy béna a hét, csak sorolom: Nem Lucas rendezte. A régi szereplők el vannak ásva. Az Első rendnél kakibb nevet pedig ki se tudtak volna találni. Tehát ha történetileg így: 3.,6.,2.,4.,1.,5. (és az utolsó a hét)

De ha színészileg nézzük, megváltozik. Első rész. Liam Neeson (Qui) a kicsi szerepéhez képest jól alakított. Jar Jar, mint karakter, nekem tetszik, viccesebb lett tőle a Star Wars. A kis Anakin, hát talán vele vannak kétségeim. Natalie Portman (Padmé) fiatal korához képest szerintem, nagyon jól alakított. Ewan McGregor (Obi Wan) őt eleve is nagyon szeretem, ezért szerintem ő hihetetlen volt. Mások nem olyan érdekesek, talán az Uralkodó, de őt már a hatodikba is láthattuk. És Samuel(Windu), szintén jó volt. Második, szintén ugyanezek a vélemények, csak az új Anakin, szerintem jó volt ő is. Yoda meg... úgy ahogy (jó). Lépjük át a hármat (pedig az is jó volt). Negyedik: Mark H. (Luke) kedvelt szereplő. Leila (Carrie F.) pont mint Padmé. Han Solo, na a régi tri.-ből a kedvenc. Csuvi ő is cuki. És ugyanígy az öt hattal. És itt jön a hét. Nem, színészileg (Leilát, Hant, Csuvit, R2-t, C-3PO-t és Luke-ot kivéve) egyszerűen elemezhetetlen! Nem, gondolom ezelőtt még egy szót sem hallottatok ezekről... És ha még szépek lennének, de nem! BB8-al sincs semmi bajom (cukker-mukker) d enálam R2- magasan jobb lesz halálom napjáig. Tehát szinészileg: 3., 2., 1., 6., 5., 4., köbö így és a végén a 7.

2016. jan. 10. 18:37
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

#35 Pontosan ezt a véleményt kellett volna megtartanod magadnak. :) Próbálod nagyon tudálékosan ál-szakmaisággal elemezni a filmeket, mint pl színészi játék szerinti minősítés, de alighanem fogalmad sincs ezekről a dolgokról. Egész egyszerüen csak ebben a sorrendben szimpatikusak neked a színészek és kész. Nem kellett volna ilyen hülyeséggel beburkolni a mondandód. :)

A felállított sorrendedből látszik hogy fogalmad sincs a Star Wars -ról és rajongónak még kevésbé nevezhetnéd magad. A 7. rész nagyon tetszett az igazi rajongóknak, Te ezt kapásból leghátulra sorolod. Azért vannak nálad problémák, lásd pl Jar Jar... Nem létezik Star Wars rajongó akinek Ő tetszett. Kommentelgess szerintem inkább a Dr. Szöszihez vagy az Alkonyathoz, Te kis "cuki mukika". :D Szánalom...

2016. jan. 17. 14:05
 37/40 anonim válasza:
Én nem akarok senkinek menősködni. De esetleg eldönthetném ÉN hogy nekem mi tetszett? Miért te ilyen nagy rajongó vagy? Nem hinném. Igen abba igazad van hogy szinészileg azokat díjazom akiket szeretek. És a 7 én elfogadom hogy neked tetszett. Nekem nem kész. Nem kell itt a másikat bántani.
2016. jan. 17. 20:09
 38/40 Süle Dominik ***** válasza:

Nekem ez:

1.Star Wars V.rész 98% pontszám:9.7

2.Star Wars III.rész 94% pontszám:9.4

3.Star Wars IV.rész 82% pontszám:8.2

4.Star Wars VI.rész 79% pontszám:7.7

5.Star Wars VII.rész 78% pontszám:7.4

6.Star Wars I.rész 72% pontszám:6.7

7.Star Wars II.rész 57% pontszám:5.9

Rövid kritika mindegyikről:

I.rész:Alapjában nem rossz film és elég látványos is lett de Anakin szereplése gyenge volt és Maul kaphatott volna több cimsort. Nem a legtökéletesebb film de jo.

II.rész:A Star Wars tökéletlenségeinek Dávid szobra ez a rész. Tökéletlen a történet a szereplők gyengén teljesitettek és tul érzelgős/nyálas a film. Tökéletlen de ettől jo film.

III.rész:A leglátványosabb film talán ez az egyik legjobb Star Wars a Birodalom Visszavág óta. Jol meglett csinálva és látványos lett.

IV.rész:Az örök klasszikus. ez a rész adja azt az igazi Star Wars hangulatot amit kell. Izgalmas film remek forgatókönyv régies technologia. Remek műalkotás.

V.rész:A Star Wars filmalkotások királya. Tökéletes film. Nálam favorite ez a rész. Plusz pont hogy itt találkozunk elsőnek Yodával.

VI.rész:A Star Wars filmalkotásai közül ennek van a legszebb forgatokönyve. Luke itt szerezz tudomást arrol hogy van egy testvére és itt tér át a jókhoz Vader. Abszolut jó film és boldogsággal teli.

VII.rész:A Star Wars legfurcsább része. Nehéz összerakni a történetet és a film is re-make szerű lett. Viszont ennek ellenére elég látványos és élvezhető is. Jo kis film ez csak érteni kell a sztorit.

Igy írnám le a filmeket:

I.rész:A látványos ám de picit tökéleten film

II.rész:A tökéleten

III.rész:A leglátványosabb film

IV.rész:Az örök klasszikus

V.rész:A filmek királya a legjobb Star Wars epizód.

VI.rész:A legszebb történet

VII.rész:A re-makek királya.

2016. máj. 1. 17:20
 39/40 anonim válasza:
Egyébként meg, szerintem mindenkinek vaj jobb dolga mint hogy ide írogasson, de te nem a kérdésre válaszolsz hanem mindenkit oltogatsz! És remélem tudod hogy az össze kritikus rosszakat írt a hétről. És ha tudnád hogy én színművészetire járok, és már egy csomó színdarabot rendeztem, nem a kritikémba kötnél bele!
2016. jún. 28. 23:20
 40/40 anonim ***** válasza:

1. 5

2. 4

3. 6

4. 3

5. 2

6. 1

7. 7

8. Zsivány egyes

9. 9

10. 8

11. Solo

2020. júl. 25. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!