Szerintetek melyik a legjobb Star Wars rész?
Ja. Ha már itt tartunk nekem nagyon tetszett a 6. évadban, amikor Fives felfedezte a klónok agyában a chipet. Palpatinéknak szorult a hurok.😆🌌✨
Meg nekem még azok a részek a kedvenceim, amelyek szinte közvetlenül kapcsolódnak a saga-hoz. Pl. amikor a Fiú Ashokat átállítja a sötét oldalra és Anakinnak megmutatja, hogy mi válik majd belőle.😊
Elég nehéz kérdés. Történet szerint, nem tudom miért utálják a ,,profik,, az 1-2-3-at mert szerintem a kettő és a három főleg a három kitűnően sikerült. A régi trilógiát régebben nem annyira szerettem, de miután megnéztem a hetet, rögtön előbbre került, mert a hét-hez képest ez egy csoda! Nem azt mondom, hogy béna a hét, csak sorolom: Nem Lucas rendezte. A régi szereplők el vannak ásva. Az Első rendnél kakibb nevet pedig ki se tudtak volna találni. Tehát ha történetileg így: 3.,6.,2.,4.,1.,5. (és az utolsó a hét)
De ha színészileg nézzük, megváltozik. Első rész. Liam Neeson (Qui) a kicsi szerepéhez képest jól alakított. Jar Jar, mint karakter, nekem tetszik, viccesebb lett tőle a Star Wars. A kis Anakin, hát talán vele vannak kétségeim. Natalie Portman (Padmé) fiatal korához képest szerintem, nagyon jól alakított. Ewan McGregor (Obi Wan) őt eleve is nagyon szeretem, ezért szerintem ő hihetetlen volt. Mások nem olyan érdekesek, talán az Uralkodó, de őt már a hatodikba is láthattuk. És Samuel(Windu), szintén jó volt. Második, szintén ugyanezek a vélemények, csak az új Anakin, szerintem jó volt ő is. Yoda meg... úgy ahogy (jó). Lépjük át a hármat (pedig az is jó volt). Negyedik: Mark H. (Luke) kedvelt szereplő. Leila (Carrie F.) pont mint Padmé. Han Solo, na a régi tri.-ből a kedvenc. Csuvi ő is cuki. És ugyanígy az öt hattal. És itt jön a hét. Nem, színészileg (Leilát, Hant, Csuvit, R2-t, C-3PO-t és Luke-ot kivéve) egyszerűen elemezhetetlen! Nem, gondolom ezelőtt még egy szót sem hallottatok ezekről... És ha még szépek lennének, de nem! BB8-al sincs semmi bajom (cukker-mukker) d enálam R2- magasan jobb lesz halálom napjáig. Tehát szinészileg: 3., 2., 1., 6., 5., 4., köbö így és a végén a 7.
#35 Pontosan ezt a véleményt kellett volna megtartanod magadnak. :) Próbálod nagyon tudálékosan ál-szakmaisággal elemezni a filmeket, mint pl színészi játék szerinti minősítés, de alighanem fogalmad sincs ezekről a dolgokról. Egész egyszerüen csak ebben a sorrendben szimpatikusak neked a színészek és kész. Nem kellett volna ilyen hülyeséggel beburkolni a mondandód. :)
A felállított sorrendedből látszik hogy fogalmad sincs a Star Wars -ról és rajongónak még kevésbé nevezhetnéd magad. A 7. rész nagyon tetszett az igazi rajongóknak, Te ezt kapásból leghátulra sorolod. Azért vannak nálad problémák, lásd pl Jar Jar... Nem létezik Star Wars rajongó akinek Ő tetszett. Kommentelgess szerintem inkább a Dr. Szöszihez vagy az Alkonyathoz, Te kis "cuki mukika". :D Szánalom...
Nekem ez:
1.Star Wars V.rész 98% pontszám:9.7
2.Star Wars III.rész 94% pontszám:9.4
3.Star Wars IV.rész 82% pontszám:8.2
4.Star Wars VI.rész 79% pontszám:7.7
5.Star Wars VII.rész 78% pontszám:7.4
6.Star Wars I.rész 72% pontszám:6.7
7.Star Wars II.rész 57% pontszám:5.9
Rövid kritika mindegyikről:
I.rész:Alapjában nem rossz film és elég látványos is lett de Anakin szereplése gyenge volt és Maul kaphatott volna több cimsort. Nem a legtökéletesebb film de jo.
II.rész:A Star Wars tökéletlenségeinek Dávid szobra ez a rész. Tökéletlen a történet a szereplők gyengén teljesitettek és tul érzelgős/nyálas a film. Tökéletlen de ettől jo film.
III.rész:A leglátványosabb film talán ez az egyik legjobb Star Wars a Birodalom Visszavág óta. Jol meglett csinálva és látványos lett.
IV.rész:Az örök klasszikus. ez a rész adja azt az igazi Star Wars hangulatot amit kell. Izgalmas film remek forgatókönyv régies technologia. Remek műalkotás.
V.rész:A Star Wars filmalkotások királya. Tökéletes film. Nálam favorite ez a rész. Plusz pont hogy itt találkozunk elsőnek Yodával.
VI.rész:A Star Wars filmalkotásai közül ennek van a legszebb forgatokönyve. Luke itt szerezz tudomást arrol hogy van egy testvére és itt tér át a jókhoz Vader. Abszolut jó film és boldogsággal teli.
VII.rész:A Star Wars legfurcsább része. Nehéz összerakni a történetet és a film is re-make szerű lett. Viszont ennek ellenére elég látványos és élvezhető is. Jo kis film ez csak érteni kell a sztorit.
Igy írnám le a filmeket:
I.rész:A látványos ám de picit tökéleten film
II.rész:A tökéleten
III.rész:A leglátványosabb film
IV.rész:Az örök klasszikus
V.rész:A filmek királya a legjobb Star Wars epizód.
VI.rész:A legszebb történet
VII.rész:A re-makek királya.
1. 5
2. 4
3. 6
4. 3
5. 2
6. 1
7. 7
8. Zsivány egyes
9. 9
10. 8
11. Solo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!