Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 15 éves fiúnak megéri elkezden...

15 éves fiúnak megéri elkezdeni nézni a Vad Angyal c. sorozatot?

Figyelt kérdés
Azt hallottam nagyon nagy sikere volt.
2014. júl. 3. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted a szappanoperát, akkor meg. Ez még a viccesebb kategóriába tartozott.
2014. júl. 3. 11:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi ha meg is nézem csak a csinos csajok miatt nézném úgy is érdemes ugye?
2014. júl. 3. 11:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt anno szereték a fiúk ezt a sorozatot?Hogy érted vicesebb kategóriát?

Én kb 4-5 éve néztem meg a te vagy az életem.c sorozatot az volt az egyetlen telenovella ami megfogott lehet a csinos főszereplő csaj miatt:)

Ez hasonló?

2014. júl. 3. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt a sorozatot én is néztem régebben, de már nem emlékszek rá. A Vad anygalra viszont igen, pedig azzal kezdtem. Ezek szerint nekem ez jobban

tetszett. A viccest úgy értem, hogy a Milagros (főszereplő csaj) állandóan beszólogat mindenkinek, nem hagyja magát. Vannak benne vicces jelenetek.

Mili eleinte fiúsan öltözködik az igaz, de elszokott járni bulizni, ahol lenge ruhás lányok táncolnak. Lesz majd a házban egy szőke hosszú hajú nő is

(Viktória), aki elég szép szerintem.

2014. júl. 3. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a fiúk szerették-e, lány vagyok. Apám mondjuk nézte, neki tetszett. Az iskolában annó meg nem ilyenekről beszéltek a fiúk. Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ki mit néz.
2014. júl. 3. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat ti amúgy fiúk vagy lányok vagytok :D ?

Nem rosszból kérdezem csak kiváncsi vagyok?

2014. júl. 3. 13:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg szerintem a főszereplő csaj sokat változott rákerestem a neten már nem olyan szép igaz az a sorozat akkor ment mikor én születtem 15 éve xD. 2006 sorozathoz képest se olyan szép még akkor is jól nézet ki szerintetek vélemény?
2014. júl. 3. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!