Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez jó vagy rossz?

Jack Barts kérdése:

Ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Na szóval. Megszállott filmrajongó vagyok, minden filmet beszerzek mindegy a műfaj és a stílus. Megnézem mindet. Csak itt az a gond, hogy a filmjeimnek a 90%a másolt, torrentes. Szóval itt azon van a hangsúly, hogy büntetnek ha saját célra töltöm le a filmeket? 7019 db van eddig. Mind tokkal,borítóval. Jó ez hogy ennyire megszállott vagyok?
2014. júl. 3. 07:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fognak büntetni ez biztos. Az ország min.70%a torrentezik nem fognak bemenni mindenkihez. És, hogy jó-e hogy ennyire megszállott vagy? -ez a te dolgod. De az biztos, hogy én nem néztem meg annyi filmet mint te!
2014. júl. 3. 08:08
 2/6 A kérdező kommentje:
jaja azt olvastam, hogy mi vagyunk európa legnagyobb torrentezői:D
2014. júl. 3. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Hol a pokolban tárolsz annyi filmet standard, műanyag tokban? Kétezer, vagy afölött kicsivel többnél tartok, pedig különösen rajongok a filmművészetért, soknak hangzik az a 7000.
2014. júl. 3. 15:06
 4/6 A kérdező kommentje:
rendes dvd-tokban:) a szobám televan, anyuméké is, meg mostmár a nappali is...arra gondoltam h hátul csináltatok egy raktárat
2014. júl. 3. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

7019 film. És ezeket láttad is? Érdekesen hangzik úgy, hogy közben azt írod, hogy a szüleiddel élsz.

Egy átlagos végzős filmszakos nagyjából 2000 filmet látott 23-24 évesen.

2014. szept. 9. 00:36
 6/6 A kérdező kommentje:
kezdjük ott kedves kommentelő, hogy nem azt írtam hogy megnéztem, hanem hogy megnézem, tehát még nem láttam mindet...18 éves vagyok, kb a felét vagy nemsokkal többet láttam belőlük
2014. szept. 10. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!