Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A South-parknak melyik része...

A South-parknak melyik része Trónok harcás?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam belőle részletet, arra emlékszek, hogy: beszélgettek a trónok harcáról, és utánna veszekedtek, hogy playstationön vagy Xboxon játszanak. Meg volt valami perverz elmós játék is benne. Ezeket láttam belőle, ja és Kenny lánynak volt öltözve.

2014. júl. 1. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. júl. 1. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:
beírod googlebe h south park game of thrones episodes és rátalálsz
2014. júl. 1. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem nézném meg a helyedben, elspoilerezte az a köcsög south park , rohadjanak meg
2014. júl. 2. 09:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Utolsó már az eddigi trónok harcás részeket láttam:)

2014. júl. 2. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez olyan hülyeség,h "spoiler". A könyvek, amik alapján a Trónok harcát csinálják már elég rég megjelentek, akárki eltudja olvasni, ha érdekli a történet. Akkor lenne spoiler, ha pl. nem lenne belőle könyv, csak sorozat, és akik elsőként nézik meg azok elmondják,h mi lesz benne.

De így? Néhány nap alatt ellehet olvasni a könyvet/könyveket és nem futsz "spoiler"-be...

2014. júl. 2. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:

miért hülyeség? én nem olvastam a könyvet és nem is fogom,egyszerűen könyvben nem érdekel...szoktam olvasni de nem ilyen hosszú olvasmányokat

és lehet hogy láttad az eddigi összes részt de Joffrey halálát is elspoilerezték, még mielőtt elkezdődött a 4. évad... tehát nem volt nagy megdöbbenés számomra

2014. júl. 2. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Joffrey halálát majdnem 14 évvel ezelőtt is lehetett már tudni, mert akkor jött ki a könyv. Az egy dolog,h a sorozat csak néhány éve van műsoron. Sztem 14 év után ezt már egyáltalán nem lehet spoilernek nevezni...

Amúgy meg a sorozat majdhogynem szánalmas a könyvekhez képest.

2014. júl. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!