A South-parknak melyik része Trónok harcás?
Köszi a válaszokat!!
Utolsó már az eddigi trónok harcás részeket láttam:)
Ez olyan hülyeség,h "spoiler". A könyvek, amik alapján a Trónok harcát csinálják már elég rég megjelentek, akárki eltudja olvasni, ha érdekli a történet. Akkor lenne spoiler, ha pl. nem lenne belőle könyv, csak sorozat, és akik elsőként nézik meg azok elmondják,h mi lesz benne.
De így? Néhány nap alatt ellehet olvasni a könyvet/könyveket és nem futsz "spoiler"-be...
miért hülyeség? én nem olvastam a könyvet és nem is fogom,egyszerűen könyvben nem érdekel...szoktam olvasni de nem ilyen hosszú olvasmányokat
és lehet hogy láttad az eddigi összes részt de Joffrey halálát is elspoilerezték, még mielőtt elkezdődött a 4. évad... tehát nem volt nagy megdöbbenés számomra
Joffrey halálát majdnem 14 évvel ezelőtt is lehetett már tudni, mert akkor jött ki a könyv. Az egy dolog,h a sorozat csak néhány éve van műsoron. Sztem 14 év után ezt már egyáltalán nem lehet spoilernek nevezni...
Amúgy meg a sorozat majdhogynem szánalmas a könyvekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!