Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe?

Mi a film címe?

Figyelt kérdés
A 80s 90s évek zs kategóriás akciófilm címére lennék kíváncsi!A történet arról szól h pár embert meghívnak egy birtokra, ahol a "házigazda" közli velük, hogy mindannyian keresztbe tettek neki az életében, és most megfizetnek...ezután az erdőbe menekülnek, ahol vadásznak rájuk, de közben szép lassan mindenkiről kiderül, hogy mit is csinált ennek a csávónak, aki mellesleg egy ilyen ninja szerű ruhában üldözi őket azt ,és az erdő mindenhol be van kamerázva amerre járnak...ilyen mementókat állított az üldözötteknek az erdőben, amiből visszaemlékezhetnek...valami ilyesmi lenne...a főhősről pedig kiderül, hogy ezt az embert hagyta összeégni egy kunyhóban vietnámban (?) Aztán az is kiderül, hogy nem is a Ninja szerű ember az összeéget csóka, hanem az az Orvos, aki álöltözetben végig velük menekült...
2014. júl. 1. 16:59
 1/6 anonim válasza:

Nekem az elmesélteid alapján ez ugrik be

[link]

2014. júl. 3. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:
A film amit írtál egy klasszikus darab!Az egyik kedvenc filmem!A film amit én keresek az egy erdőben játszódik!Azért köszönöm a válaszodat!
2014. júl. 5. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Válassz:

[link]

[link]

2014. júl. 6. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:
sajnálod de egyik sem az!am mindkettőt láttam már!Kösz a választ!
2014. júl. 6. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
halálos játékok (1991)
2021. aug. 18. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Bakker és tényleg ez az a film!!!
2021. aug. 19. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!