Melyik film ez?
Figyelt kérdés
A film arról szól hogy egy férfinek megjelenik egy angyal karácsonykor kb, és megmutatja hogy mi lett volna a várossal amiben él, ha ő nem lett volna. Valami gazdag ember neve lett a városnak a neve is azt hiszem Lawsonville és elég régi film. Már régóta keresem, kérem aki tudja melyik írja le nekem.2014. júl. 1. 12:08
1/3 anonim válasza:
Mi lenne ha? (The Majestic)
Ebben a filmben Lawson a város neve, de nem rémlik, hogy angyal is szerepelt volna benne.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerepelt benne, de nem ez az. Szerintem ennél még régebbi egyébként. Valamikor a tvben láttam, és meg akarom nézni megint.
2014. júl. 1. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!