Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi annak a filmnek a címe...

Mi annak a filmnek a címe amiben Leonardo Dicaprio egy autista gyerek szerepét játsza?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem autista gyerek szerepét játsza. Ha nem autista, akkor is valami szellemi fogyatékos gyereket játszik a filmben.

Már nagyon régen láttam, de arra emlékszek, hogy a filmben volt egy bátyja is. Volt egy anyjuk aki nagyon kövér volt, és attól féltek hogy a házban beszakad a nő alatt a padló és beesik a pincébe.

Volt olyan jelenet is a filmben amikor felmászott Leonardo D. egy toronyba. valami víztároló tetejére, és onnan ordibált meg röhögött. Szóval úgy viselkedett mint egy bolond, a bátyja, meg az utcán az emberek ott aggódtak érte.

Remélem tudjátok melyik ez a film:) Légyszi mondjátok meg.

2010. jan. 5. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Gilbert Grape :)

azt hiszem ez:D

2010. jan. 5. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!!!!!!!!

igen ez a címe, így már eszembe jutott.

tudod úgy voltam vele, hogy már egy hete ítt volt a nyelvem hegyén, de sehogy nem jutott eszembe :D

köszönöm

2010. jan. 5. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem autista volt a filmben,csak egyszerű fogyatékos gyereket játszott...de azt meg kiválóan csinálta....25L
2011. márc. 18. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!