Walking dead 4. évad Fox magyar szinkronnal?
Figyelt kérdés
Valaki megtudná mondani hogy kb mikor jon ki a faszon magyar szinkronnal ne tippelgessetek lecci csak az irjon aki tudja koszonom2014. jún. 30. 08:59
1/7 adikov válasza:
Minek kell magyar szinkron? Egy nagy szar lett. Feliratosan sokkal hangulatosabb, nem értelek titeket. Ha meg nem tudod olyan gyorsan olvasni akkor még gyerek vagy az efféle sorozatokhoz.
2/7 anonim válasza:
Google a barátod:
Amúgy meg nézd feliratosan, vagy angolul sokkal jobb, a szinkront úgy elcseszték ahogy csak lehetett.
3/7 A kérdező kommentje:
Ertem en de mar elkezdtem igy nezni 3evadot vegig te sem szivesen nezdned mashogy
2014. jún. 30. 09:42
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi amugy a valaszt csak wikipedian elirtak mivelm meg nem megy a 4.evad mert most ujrakeztek az elso 3ig szerintem valahol juliusba adjak le csak ez nem biztos
2014. jún. 30. 09:45
5/7 anonim válasza:
Nem kell ezen vitatkozni:) nekem szinkronosan jobban tetszik:) és igen , már elkezdték szinkronizálni :)
6/7 sorvaszac válasza:
gyerekek nem unalmas még ez a gúgül a barátod duma ?? elsőnek se volt vicces de mára már szánalmas kategóriába sorolható -.-"
7/7 anonim válasza:
Nem mondanám jonak a feliratosan nézést ,mert ugy nem tudsz annyira figyelni a dolgokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!