Aki 33 db anime sorozatot nézett végig (kb 14 rész 1 évad. ) Az elmondhatja magáról hogy anime fan?
Szerintem nem ettől függ, ez csak egy cimke, hogy mennyire vagy rákattanva, mennyire játszik fontos szerepet az életedben az anime.
Én elég sokat láttam, bár nem ilyen gigasorozatokat (a Monster volt a leghosszabb, a zöm tizenx vagy húszonx rész, vagy párrészes OVA-k és egészestés filmek), de az általad említett "nagyobbakból" egy darabot se, nagyon kényes vagyok az igényes (és realisztikusabb) grafikára és szinte csak felnőttebb célközönségnek szánt, komolyabb, elgondolkodtatóbb darabokat nézek (pár kivétellel).
Nem nevezem magam "anime fannak" (ahogy "filmrajongónak" sem), simán vannak bizonyos típusú animék, amiket nagyon szeretek (ahogy filmekből is).
Szia!
Előszöris, én is körülbelül ennyi animét láttam, de nem mondom magam "fan"-nak mivel nem vagyok függö. Fannak csak az mondható, ha minden nap nézel. De ha teljesen ráfügtél, nem mész sehova, egész nap animét nézel akkor elmondhatod magadról hogy fan vagy. Ezt magadnak kell eldöntened.
Ez az időtöl is függ, ha ezt 2-3 hónap alatt érted el akkor fannak lehet téged titulálni.
Remélem tudtam segíteni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!