Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen lesz Brad...

Szerintetek milyen lesz Brad Pitt új II. Világháborús filmje a Fury?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=SyRCJ96Gtgk

Személy szerint imádom a világháborús filmeket főleg ahol a harckocsik is főszerepet kaphatnak. Szerintetek érdemes lesz majd elmenni a moziba rá? Válaszokat előre is köszönöm.

2014. jún. 27. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Remélem jó!

Brad Pitt jó színész, és én is szeretem a 2. Háborús filmeket!

2014. jún. 27. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem az tetszik a legjobban benne, hogy itt egy igazi Tigris I-es harckocsit használtak a forgatásnál és nem csak egy replikát.
2014. jún. 27. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
AZ előzetes alapján tetszett (bár mi nem),szóval szerintem moziban majd megnézem.
2014. jún. 27. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Imadom a tankokat és korrektnek tűnik a latvany és a szereplőlista szóval nagyon varom.

DE mar a trailerből lejöttek a sablonos karakterek (megkeseredett veteran,fiatal jófiú) meg hogy persze CSAKIS az amerikaikról szólhat. Egy németről vagy szovjetről dehogy...

Remélem azért árnyaltabb lesz.

2014. jún. 27. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát mivel amerikaik készítik ki másról szólhatna? Hülyék lesznek más nemzetről csinálni,inkább fényezik magukat a 2. világháborúban való szereplésükről.
2014. jún. 27. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván.

De ettől már kezd unalmas lenni hogy mindig az ő szemszögükből latjuk a dolgot,a németek pedig a céltabla szerepét öltik fel.

Érdekes lenne pl. valamelyik Tigris-ász parancsnok történetét feldolgozva latni.

2014. jún. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!