Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hová írhatnék filmkritikákat?

Hová írhatnék filmkritikákat?

Figyelt kérdés
Amatőr filmkritikus vagyok, és arra lennék kíváncsi, hol vannak olyan, lehetőleg magyar oldalak, ahol filmkritikákat lehet írni, nagyobb elvárások nélkül. Persze nem az Origo filmes részére gondoltam, kisebb fajta oldalak is jók lennének. :D
2014. jún. 26. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Akár nyithatsz egy blogot is erre a célra, és belinkeled a film.lap.hu-ra vagy hasonló oldalakra.
2014. jún. 26. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Blogolás. Bármelyik oldalt megkérdezheted, hogy írhatsz-e, maximum elutasítanak.

Viszont a nagy elvárások előtt nem árt kideríeni, hogy mennyire is megy az írás, és ahhoz mérni az igényeidet, és a lehetőségeidet.

Egyébként kismilió oldal van, ami a témával foglalkozik, viszont elég hiteltelenek például az olyanok, akik 1980-nál régebbi filmet nem is láttak, nem ismerik azon rendezők munkásságát, akik hatalmas mérföldköveket fektettek le a mozi rögös útján... Szóval legyél tisztában azzal is, hogy kompetens vagy-e a témában, vagy csupán egy lelkes amatőr, aki talán tud valami érdekeset mondani.

És akkor még lehetne beszélni a fogalmazási képességről, és a többi...

Sok sikert!

2014. jún. 26. 16:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, csináltam egy blogot gyakorlásképpen, persze van még mit fejlődni:

[link]

2014. júl. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!