Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » H2O Egy vízcsepp elég Vs Mako...

H2O Egy vízcsepp elég Vs Mako Mermaids mi a véleményetek róluk? A többi lent!

Figyelt kérdés

Csak normális válaszokat köszi.

Szerintem mindkettő nagyon érdekes, de a Mako Mermaids még is valahogy jobban tesztik érdekesebb jobb a története is, izgalmas lebukási helyztek vannak benne letisztultabb a képe. Én örülök, hogy a zének maradtak. Jogar megszerzése nagyon érdekes fejlemény. És annak is örülök, hogy nem ua. azokkal az emberekkel folytatják mint a h2o-t. Mákói barlangot is szépen helyre hozták. Új lányok is könnyen szerthetőek. Férfi sellő dolog is tetszik sokat nevetek ezen. H2o-t is szerettem 1-es 3 ik évadát. Jó dolgokat lehet még ebből asszem kihozni remélem és nem rontják el. Látszik ua az a rendezője vagy a szerzője.

2014. jún. 25. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én az első részéből néztem a Mako mermaidsnak vagy minek, de majd ki taccsoltam olyan amatőr és sablon munka...Pff. Sokkal jobban szeretem a h2o egy vizcsepp eléget! A Mako Mermaids egy nagy koppintása!
2014. aug. 10. 20:07
 12/21 A kérdező kommentje:

2ik évad már nézhető is:

www filmezz eu-un

2015. márc. 9. 12:44
 13/21 A kérdező kommentje:
Valaki tudná folytatni 6ik résztől a feliratozást?
2015. ápr. 5. 21:08
 14/21 Tina20020328 válasza:
100%
nekem a h2o sokkal jobban tetszett a mostani nem tetszik annyira!!!!!!!!!!!!!
2015. júl. 3. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
A H2O nekem is jobban tetszik. A mako mermaids-ban már túl sok a képesség.
2015. aug. 7. 13:35
 16/21 Nick88 válasza:

Nekem a Mako Mermaids a kedvencem.A h2o is jó volt de engem jobban érdekel a Mako Mermaids.Főleg ,hogy most ki fog jönni a 3. évad (egyben utolsó is ) :(

A Mako Mermaids nekem azért jött be jobban mert sellőkből lett emberek és nem emberekből lett sellő.És nekem még azért i jött be jobban mert szerintem a Mako Mermaids tele vannak izgalmakkal és titkokkal.Valamelyik részét már legalább 20-szor láttam mert nagy kedvencem.

2016. ápr. 15. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a h2o sokkal jobban tetszett, a mako mermaids nem nyerte el a tetszésemet
2016. jún. 5. 12:16
 18/21 anonim válasza:
Nekem a H2O a kedvenc sorim, nagyon szerethető emberek játszanak benne, és nagyon vicces és titokzatos. Többnyire kisgyerekek nézik, de szerintem van mögötte egy sokkal mélyebb tartalom. Van benne szerelem, összetartás, barátság, és az egésznek a stílusa olyan "waow". Már kétszer végignéztem, így lassan 14 évesen is. Elkezdtem a Mako Mermaids első részét, a saját véleményem szerint elviselhetetlenül rossz... egy nagy koppintás, és túl sok benne a varázslat. Egy érthetetlen katyvasz, már az eleve szörnyen kezdődik. Semmi tapintatosság, mint a H2O-ban, nem vezetik fel a szereplőket. Elképesztően unszimpatikus nekem, de a H2O a kedvencem lesz örökre.😍
2020. márc. 20. 18:41
 19/21 Bakos Daniella válasza:
Nekem jobban tetszik a Makó-i hableányok mint a H2o. Azért tetszik jobban, mert sokkal több képességük van. Tetszik az, hogy itt férfiak is lehetnek sellők. Meg tetszik az egész tartalma, hogy itt alapból sellők. A Makó sziget itt sokkal jobban néz ki. Érdekesebb sorozat, szebbé és jobb szereplőkkel. Nekem Sirena a kedvencem. Szerintem gyönyörű hangja van és gyönyörűen énekel. Nekem a 2.évad 18.rész a kedvencem. Valaki tudja, hogy Sirena miért nem lesz benne a 3.évadban? Miért váltják le színte mindig a sellők ez újjakra?
2021. márc. 20. 20:50
 20/21 anonim ***** válasza:

H2o sokkal jobb.

Az egèsz vonal jobban tetszett

2023. máj. 27. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!