Mit gondoltok ezekről?
Hello!
van két fim amit nem tudok eldönteni,hogy nekem valóak e.(?)
Bábfilmek ugyan de a tesóm szerint nem nekem valóak.utána olvastam a filmeknek,és azt írták egy cikkben,hogy 16 karikásak.
Én most 12 vagyok és mégis aranyos filmnek tűnnek,nem pedig túl félelmetesnek.
Ezek azok:Karácsonyi lidércnyomás
A Halott menyasszony
Azt tudni kell,hogy nem bírom a vért és a horrort.
Még azt is mondta a tesóm,hogy levágják a Karácsonyiban egy ember fejét.Ez igaz?
Légyszi írjátok meg,hogy ti hány évesen láttátok,és hogy szerintetek nekem való e.
Köszi előre is.
Hát a címük alapján nekem nem tűnnek aranyos, és vicces filmeknek. :D Ha nem bírod a horrort meg a vért, és amúgy is 16 karikásak a filmek, szerintem ne nézd meg!
Én nem láttam egyiket sem, úgyhogy sajnos nem tudom megmondani mi volt benne, meg mi nem, de még szerintem ez korai! ;)
Szia!
Szerintem fergeteges mindkettő! :)
Mesefilmek. Mondjuk... sötét mese. De zseniális :))
Maga a készítés technikája is fantasztikussá teszi, mert nem számítógépes animáció.
A Karácsonyi lidércnyomás nagy kedvencem, a Halott menyasszonyt csak egyszer láttam. /A karácsonyihoz képest nekem unalmasabb volt, de ez csak egyéni vélemény./
A mondanivalója mindkét történetnek pozitív.
Szerintem 12 évesen simán megnézheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!