Miért sírta el magát? (Kegyetlen játékok)
Figyelt kérdés
Miért sírta el magát Kat? Értem én, hogy égett az egész iskola előtt, de mégis miért sírt? Amikor csak a gonoszság volt benne egész idő alatt és ő okozta Sebastian halálát? Nem ő ütötte el ez igaz, de miatta halt meg. Csupa keserűség és gyűlölet volt az a lány. A másik kérdésem pedig Anette-el kapcsolatos. Ő hova hajtott? Katnek hogy-hogy nem volt gyanús Anette, mikor elmondta ezt a 'Ciki, de Istenhez fordulok' mondatot?2014. jún. 25. 19:45
1/1 anonim válasza:
Talán már nem is nézed a kérdést, ettől függetlenül szeretném leírni a véleményem. Most néztem meg a filmet, pár perce lett vége. A vége szerintem azért ilyen befejezetlen, hogy mindenki maga találja ki. Én úgy gondolom, hogy Katherine azért sírt, mert sajnálta a büszkeségét. Elveszett a tekintélye, nem tisztelte már senki... szeretném azt gondolni, hogy felismerte a hibáját, és azért, de ez nem lenne valósághű. Annette szerintem hazament, hogy új életet kezdhessen otthon. És Katnek azért nem volt gyanús a mondat, mert nem érdekelte...ott is csak magával törődött. Nem tudom, szerintem túl önző volt észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!