A 4. dimenziós moziról mit és hogyan kell tudnom, mielőtt oda megyek?
Figyelt kérdés
Ezen a héten megyünk nézni az új Transformerst, nagy érdeklődéssel való tekintetre természetesen kipróbáljuk a 4DX-et. Mi és hogy működik? A terem nagy? A székek kényelmesek? Mozog annyira a szék, hogy közben nem tudok se inni, se popcornt fogyasztani? Sok hűhő semmiért, vagy azért megéri azt a 2.790.- Ft-ot? Köszönöm! :)2014. jún. 25. 16:35
1/5 anonim válasza:
Én a Noét néztem meg 4DX-ben,de az nem volt nagyon valami jó,mármint maga a film.A 4DX hatás nem rossz,mozognak a székek,van amikor egy kis vizet spriccolnak rád (asszem az előtted lévő székből jön),van hogy illatot eresztenek be a terembe és van olyan is hogy villámlást imitálnak,meg még talán van pár dolog,de azt már elfelejtettem.Amúgy a terem nagy,kényelmesen el lehet férni.Csak akkor ne egyél és igyál amikor mozognak a székek,mert véletlen magadra öntöd. :D Szerintem egyszer mindenképp próbáld ki,hogy milyen,aztán ha nem tetszik,akkor máskor nem mész.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod! :)
2014. jún. 25. 19:26
3/5 anonim válasza:
Meg füst is van, úgyhogy ne az első sorba üljetek! :D
4/5 A kérdező kommentje:
Hetedik sorban ültünk, és a Transformers filmekre jellemző "zúzda" valami k*r*a jó volt 4D(X) hatással.:) Már csak arra nem jöttem rá, miért van ott egy X betű? :D
2014. jún. 28. 22:38
5/5 anonim válasza:
A 4DX egy márkanév, mint az IMAX 3D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!