Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki aki olvas Bleach...

Valaki aki olvas Bleach mangát lenne szíves leírni burokban, hogy jelenleg mi a helyzet onnantol, hogy Ginjout legyozte Ichigo?

Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 21:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Egyébként soul kingnek van egy kis Aizenes beütése mikor aizen ilyen köztes evolucióban volt pl a szeme
2014. jún. 25. 20:31
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen, eléggé hasonlít rá. És igen, Ichigónak születése óta volt hollow ereje, csak gondolom akkor éledt fel mikor erőt kapott Rukiától vagy nemtom.
2014. jún. 25. 20:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy én amin nagyot kacagtam, az Komamura bankaijának a bajsza :D De az sztem fasza lett.
2014. jún. 25. 21:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Ja láttam én is szerintem nem valami vagány xdd
2014. jún. 26. 13:51
 15/22 anonim válasza:
Ezek szerint fogják folytatni az animét?
2014. júl. 6. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát a manga le sem állt. Animére azt mondták,hha vége lesz a mangának, akk folytatják fillerek nélkül.
2014. júl. 6. 19:23
 17/22 pilátus válasza:

Szerintem a Bleach nem szánalmas, sőt, egy nagyon izgalmas és szövevényes manga, irgalmatlanul sok szereplővel és képességgel. Az egyetlen baj maga a főszereplő, Ichigo. Most komolyan, ki a francot érdekel Ichigo? A Bleach tele van érdekesebbnél érdekesebb karakterekkel, kapcsolatokkal, harcokkal - Zaraki és Unohana, Rukia bankaija, Yamamoto és Yuha Bach múltja, Kurotsuchi és Nemu, a sternritterek, a 0. osztag... ezek mind lenyűgöző sztorik, soha nem látott képességekkel, és bár nem reális, de megérintő történettel.

Ehhez képest mi kell néznünk a rohadt monitoron? Hűű, Ichigónak új képessége lett! Ichigóról kiderült, hogy quincy ereje is van! Ki gondolta volna? Ichigo kardja új alakot öltött! Nahát, Ichigo irtózatos gyorsasággal sajátított el valamit! Ichigo, csak te mentheted meg Soul Society-t! Te vagy az egyetlen reménységünk! A több száz bivalyerős és évezredek óta edzett kapitány ellenére csak te vagy rá képes 18 éves fejjel, hogy legyőzd Yuha Bachot! Mert te szimplán olyan... erős vagy!

...na ez a szánalmas. Mindenki érdekesebb Ichigónál. Engem speciel mérföldekkel jobban izgat, mi zajlik a csatatéren, minthogy Ichigo, Inoue, Chad és a többi totálisan érdektelen és hasztalan karakter épp merre jár a nagyvilágban.

2015. szept. 18. 11:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Ááááá a lényeg hogy jön Juha Bach és a serege és kiírtják a shinigamikat, vagy legalábbis megtizedelik
2016. máj. 8. 00:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Azóta újra megküzdöttek a shinigamik és a qincyk.

Már szinte minden keményebb quincyt megöltek, mert hirtelen ismét erősebbek lettek a shinigamik... és visszatért Grimmjow.

Láthattunk néhány bankait.

Hitsugaya bankaijának végső formája megöregíti őt, nem egy vén lesz, hanem gyerekből felnőtt: [link]

Valahogy Yachirunak köze lett Zaraki bankaijához, ő tudja kontrollálni,hogy Zaraki mennyi erőhöz jusson. Nem tudni pontosan,hogy mit csinál a bankai, de vörössé festi Zarakit, lesznek kis szarvai (mint valami ördög) és sokkal erősebb+gyorsabb, mint normál állapotban: [link]

Olyan erőt kapott,hogy elkezdte felaprítani a Gerard nevű sternrittert.

Byakuya, Hitsugaya és Zaraki harcolt az említett quincy ellen, aki egy óriássá változott és minél többször megsebzik, levágják valamilyét, annál nagyobb és erősebb lesz (egy Yammy utánzat...), és mindig meggyógyul a sérüléseiből. Még nem győzték le.

[link]

[link]

[link]

Urahara bankai: [link]

Ez akármit kettévágott, ami a hatókörén belül volt, illetve összetudta varrni pl. Urahara arcát, mikor az ellensége szétkapta: [link]

Yoruichi szokott használni egy technikát, amit használt még régen Soi Fong ellen is: [link]

Ennek egy "végső" stádiuma: [link]

Amit Urahara idézett elő rajta,hogy megküzdhessenek az ellenfelükkel, akinek olyan képessége volt, hogy ha sérüléseket szenvedett el és túlélte, akkor alkalmazkodott hozzá és az ellenfele lélekenergiájához és így többé nem lehetett megsebezni őt. Yoruichi ezen formájában pedig folyamatosan váltakozott az energiája, amihez a quincy, Askin, nem tudott alkalmazkodni.

Aztán megjött Grimmjow és kitépte Askin szívét, amihez már nem tudott alkalmazkodni és meghalt: [link]

Egy másik TOP sternritter Kyoraku és Nanao ellenfele volt, Lille.

Kyoraku bankai: [link]

Mikor aktiválja, akkor a hatáskörében lévő ellenségeken rossz közérzet, egyfajta kétségbeesés érzet lesz úrrá. Első fokozata az, hogy ha ő sebzi az ellenfelét, akkor ő is sebződni fog, és fordítva is igaz. Második körben megállíthatatlanul folyamatosan vérezni fog az ellenfele. Utána mindketten nagy vízbe kerültek, ami elszívja a lélekenergiát és alapból addig tart, míg egyikük meg nem fullad. Végül pedig fonalakkal fonja körbe az ellenfele torkát, felvágja és felrobbantja a fejét.

Csakhogy az ellenfele ezt túlélte.

Aztán elmondta Kyoraku,hogy az ő hadnagya, Nanao az Ise klán tagja, a klánon pedig átok ül. Ha a klán valamelyik tagja közel került egy férfihoz, akkor az meghalt. Így halt meg Kyoraku bátyja, aki szerelmes volt Nanao nővérébe. Ez az átok az Ise klán kardjának köszönhető. Ezért a nővér Kyorakura bízta a kardot,hogy az ne kerüljön Nanaohoz. Kyoraku odaadta neki a kardot, aminek az a képessége,hogy bármilyen támadást visszaver az ellenségre, és így visszaverték a quincyre a saját támadását, amitől úgy tűnt,hogy meghalt.

Nanao és kardja: [link]

Lille, aki egyébként korábban könnyedén legyőzte a 0.osztagot a társaival: [link]

[link]

De túlélte ezt is, csak valszeg nagyon legyengült, leesett Soul Society és ekkor tért vissza Kira, akiről kiderült,hogy nem halt meg: [link]

A 4. TOP sternritter pedig a Soul King bal keze volt, szó szerint a bal keze: [link]

Zaraki és Mayuri harcoltak ellene. Erek futottak végig a földön, és aki hozzájuk ért, annak groteszk módon összecsavarodott a teste, Zaraki ezt kipróbálta és ki is dőlt egyből. Így Mayurira maradt a feladat,hogy legyőzze.

Küszködött vele, majd kiderült,hogy Nemut Mayuri hozta létre, és ő már a sokadik Nemu, mivel mindig kudarcott vallott. Nemu úgy ítélte most meg,hogy közbe kell avatkoznia ahhoz,hogy Mayuri túlélje a harcot, ezért öngyilkos akció keretében végzett a bal kézzel. Mayuri és Zaraki bemásztak pedig egy-egy kapszulába, ami elkezdte őket gyógyítani. Zaraki ezután ment segíteni Byakuyáéknak, tehát a bal kézt győzték le először. Fordított sorrendben haladtam.

Folyt. köv.

2016. máj. 8. 08:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Szóval, mint mondtam, legyőzték a 0.osztagot könnyedén, a vezetőjük életben maradt, a többi vagy meghalt vagy vmi Bleach-es csoda által életben van.

Az "5 war potential", akiknek Juha szerint döntő szerepe lehet a "háborúban":

-Ichigo: a Soul King a rejtett/lappangó ereje, nem tudom magyarra hogyan fordították pontosan

-Zaraki: a Soul King fizikai ereje

-Ichibe (a 0.osztag vezetője): a Soul King bölcsessége, tapasztalata

-Aizen: a Soul King reiatsuja/lélekenergiája

-Urahara: a Soul King kiismerhetetlen módszerei, eszközei, eljárásai

[link]

Juha Bach a Soul King fia, megszerezte a SK erejét, képességeit, így a jövőbe is lát. Haschwalth (az egyik quincy sternritter), aki mindig Juha mellett van, esténként Juha erejének hordozója, tulajdonosa, mivel Juha este alszik. Haschwalth este mikor megkapta Juha erejét megküzdött Ishidával, de nem tudta őt megölni: [link] így reggel a saját erejét használva folytatják a harcot.

Juha pedig azt álmodta,hogy Ichigo megöli őt, és ezt egy csodálatos álomnak nevezi. Aztán megérkezett Ichigo,hogy megküzdjenek.

Itt tart a történet nagyvonalakban.

2016. máj. 8. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!