Igazán félelmetes horrort keresek. De, az igazán félelmeteset, nem a kis csíra filmekre vagyok kíváncsi. Valaki tud ilyet ajánlani? Köszönöm előre is.
Figyelt kérdés
A démonok között, Mama,Ideglelés Csernobilban, Sinister, Démoni doboz, Ház az erdő mélyén, Halálos kitérő..., Paranormal activity..., A kör, Tükrök (ezen bealudtam), 1408 (kb 14-15 éves voltam mikor ezt néztem meg.. szerintem nagyon bugyuta film.) etc...
(De ezek közül amelyik kicsit nagyobb hatással volt rám az a démonok között. Azonban, ahogyan az összes többi után ezután is a megérdemelt éjféli dohányzás következett félelemmentesen :D )
2014. jún. 24. 12:27
1/3 anonim válasza:
Human centipede 2
Necromantik
Cannibal Holocaust
A serbian film - Uncut 2010
Most hirtelen ezek jutottak eszembe
3/3 anonim válasza:
Az átok
Démonok
Sinister
Shutter
The conjuring
Exte: Hair extensions
Carved: The slit-mouthed woman
Darkness - A rettegés háza
Péntek 13 filmek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!