Mi ennek a filmnek a címe? Nagyon régen láttam, és csak egy jelenete maradt meg. Egy lányról szól, aki versenyszerűen úszik.
Figyelt kérdés
Azonban volt valamilyen balesete (talán a lábának), ami az apja hibájából volt. Vagy égés vagy valami más, sajnos nem emlékszem. A balesete után nem úszott sokáig, majd egyszer felvállalta a testét, és folytatta a versenyzést.
A leírtak nem teljesen biztosak, valami hasonló történet lehetett. Elnézést a zavaros leírásért, de még nagyon kicsike voltam, amikor láttam.:) Valakinek nem ismerős? Előre is köszönöm! :))
2014. jún. 23. 22:07
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, de sajnos nem ez az.:S Ettől sokkal újabb film, valószínűleg 1990-2007 közötti lehet. De igazán hálás vagyok, hogy utánanéztél, ment a zöld pacsi.:)
2014. jún. 26. 21:46
3/4 anonim válasza:
nekem erről a "soul surfer" jutott eszembe, de ő szörfözött, és a karját harapta le egy cápa, de ez mostani film, pár éves
4/4 A kérdező kommentje:
Nem ez lesz, de felkeltette az érdeklődésem az általad említett film is! :)) Köszönöm, neked is ment a zöld pacsi.:)
2014. okt. 13. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!