Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok nagyon rémisztő horror...

Tudtok nagyon rémisztő horror filmet, brutálisan horrort?

Figyelt kérdés
Nekem a kőr meg a fűrész nevettető paródia volt, nem rémültem meg, a horror filmek általában nem rémítenek meg, volt egy ami tetszett mint horror, az ideglelés csernobilban, na az a horror, nemrég voltam a moziban és néztem egy filmet, azt a démonok között -et, hát az nem volt horror, sőt utálom az olyat aminek a végén boldogon élnek és megnem haltak, a szellem jó útra tért és szabad horrorokat, azok a leggyengébbek, szóval tudtok olyat amely brutál horror?

2014. jún. 22. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ha ezt megnézed akkor tényleg kemény vagy.

Esetleg még az Anatómia 1-2, vagy Canibal Holocaust.

2014. jún. 23. 01:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Az ideglelés Csernobilban egyáltalán nem horror.De ajánlom az Evil Dead-et.Vagy a The Purge/t.
2014. jún. 23. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Wrong Turn
2014. jún. 23. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát ha a Csernobili film nem horror, akkor az a horrofilmek szégyene, az Evil Dead-ot már láttam 3x jó film :D

Arra a gokus horrorra is kiváncsi vagyok ha van magyarul...

2014. jún. 23. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Amit írtatok horrorokat azok gyengék, egyedül az első komment a Gokus fogott meg, de az meg nem magyar szinkronos bár ha feliratosan is fentlenni nCore-n akkor jó lenne, de így... áhhh, ha tudtok, de tényleg csak brutális horrorokat írjatok ne ilyen unaloműző The Purgékat -.-
2014. jún. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!