Lenne egy film aminek nem tudom a cimet, reszletek lenn?
Figyelt kérdés
Mar regebben lattam de ugy emlekszem hogy egy vicces film volt, nagyon sokat nevettem rajta de nem volt ilyen nagyon hulye film mint az RRRrrr meg az ilyenek es arrol szolt hogy a ferfinak (lehet pilota volt mert a tesom ugy emlekszik ra)tobb felesege/szeretoje volt es valahogy ugy jott ki neki a lepes hogy egyszerre mind 1 hazban van es rejtegeti oket egymastol hogy nehogy talalkozzon egyik a masikkal :D2014. jún. 22. 22:14
1/2 anonim válasza:
Hát van a Boing Boing, amiben Tony Curtis és Jerry Lewis játszik és van indiai feldolgozása a Garam Masala. Szerintem az elsőt láthattad, az elég régi, 1965-ben készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!