Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a vígjátéknak a címe?

Mi ennek a vígjátéknak a címe?

Figyelt kérdés
Van két testvér, egyik fiú, másik lány azt hiszem hogy ikrek és kb 10 évesek. Az apjuk full gazdag sokat dolgozik van már neki menyaszonya és a két tesó nem bírja a menyaszonyt mindig rosszalkodnak,tréfalkodnak. A sok melo miatt gondolom én az apjuk fel bérel egy dadát. Minden jól megy de a gyerekek ezt a dadát szivatják. pl. egeret vagy patkány vagy miaz raknak az ágyába és felhívják telefonon h felébrdejen és hogy észrevegye,észre is vette elkezdett sikitozni és valamilyen poharas kocsit felborított. itt budapesten is forgattak. végül nagyon megkedvelik a gyerekek a dadát és azt szeretnék elérni hogy ő legyen az anyukájuk a menyasszon helyett. így is lesz mert a tesok lebuktatják az esküvő napján a menyasszonyt h csak a pénz miatt menne hozzá az apjukhoz. ugy tudták meg hogy ilyen távirányítós autóra felszereltek egy kamerát és azzal követték nyomon a menyasszonyt hogy ezt mondja.megmutatták az apjuknak és összevesztek. asszem a férfi a gyűrűt valami kis kút féleségbe beledobja és amikor utánna ugrik a menyasszony bele esik a vizbe. aztán a végén meg a dada és a férfi összejöttek és caokoloztak. jaaa és volt valami inas is. ilyen ducibb. azt is nézték a távirányitos kocsival amikor csokoloznak de aztán félrerúgta a dada. VALAKI TUDJA MI A CÍMEE??? ajjj nagyon szeretem ezt a filmet és nem tudom mi a címe nagyon idegesítő:( bocsi ha helytelenul irtam valamit.telefonrol vagyok:)

2014. jún. 22. 20:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem erre gondolsz :)

Au pair (1999)

[link]

2014. jún. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!