A Violetta 3. évadban mit keres damien lauretta?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 11:23
11/22 anonim válasza:
én amúgy nem szeretném ha vissza jönne Tomas. XD
amúgy elvileg Damien Lauretta is szerepelni fog a 3.évadban,és ő lesz Leon "ellenfele" :(( :)
12/22 nati6 válasza:
Damien Tomast játsza majd a 3. évadban.Szóval Tomas nem Pablo Espinosa lesz hanem Damien Lauretta.
13/22 anonim válasza:
nem tudom hogy ezt Te honnan vetted xdd.. Damien Lauretta
Frenchy-t fogja játszani :) :D
elvileg neki is tetszeni fog Vilu...:) :(((
Leonetta <3
14/22 anonim válasza:
Thomas nem fog visszajönni!!!!
16/22 anonim válasza:
Tomás nem lesz benne a 3. évadban :( Énis Tomás fan vagyok :(
18/22 anonim válasza:
utolsó előtti: énis TOMAS FAN VAGYOK :D (de ezt nem csak azért mondom)honnan tudjátook ennyire biztosra? istenem.attól mert nincs benne a főcímdalban vagy csak nem szeretnétek hogy benne legyen, attól még lehet hogy benne lesz. Federico sem volt benne az első kettő főcímdalban mégis szerepelt a sorozatban. lehet az is hogy mondjuk a sorozat felétől lesz benne. majd ha spanyolul látjuk youtubon h nem szerepel a részekben akkor lehet biztosra állítani csak
19/22 anonim válasza:
Damien Lauretta Clementet alakítja. Csak álnéven jelentkezik a stúdióba mert az apja őt sem engedi ugyanúgy ahogy az elején Vilut.
20/22 anonim válasza:
Tomas itt lesz ;) ez a 3. évad szereplő listája..:) Megbízható forrás ! :) Tomás best forever ;)
Violetta
Angie
Tomas
Germán
Leon
Francesca
Marco
Camila
Broduey
Maxi
Naty
Ludmila
Diego
Andrés
Maroti
Olga
Ramaillo
Antonio
Pablo
Beto
Gregorio
Mattias
Jade
Parodi
Milton
Clement
Federico
Priscila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!