Anime? (többi lent)
Vannak chibi ábrázolásban játszodó animék?
Vagy nagy részük abba játszódik.
Eddig kettőt láttam:-naruto sd
-sora no otoshimono(ecchi)
Ha tudtok írni hasonlókat(kaland fantasy ecchi) megköszönném.
Szia!
Előszőr mondanék ecchiket amik chibi ábrázolásban játszodnak (töbségük ilyen, lesznek közöttük olyanon amik nem mondható chibi-nek)
-Zero no Tsukaima mind a 4 évada: fantasy, kaland ecchiről lenne szó, humoros, és egy remek anime, mostanában kezdtem el és az utolsó évadnál tartok eddig nem csalódtam benne csak ajánlani tudom. Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Kore wa Zombie Desu ka?: ez is szintén ecchi, nagyon vicces, és humoros történet, enyhe drámaisággal fűszerezve. Dióhélyban, [link]
itt olvashatsz róla.
Rosario To Vampire : ecchi, jó történet, humoros, nekem nagyon tetszett. Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
High School DxD : kőkemény ecchi, brutál, de tényleg, de sokan a legjobb ecchinek tartják, természetesen jó történet, és kellőképp humoros és komoly is tud lenni.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Sekirei : ecchi, jó kis történet, a grafika eleinte furcsának tűnik (nem azt mondtam hogy nem jó csak nem megszokott ami nekem tetszett) de elenyésző.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Dakara Boku wa, H ga Dekinai : ecchi, remek történet, nekem kiváltképpen tetszett, természetesen humoros és jótörténet, én csak anánlani tudom. Chibi ábrázolás nem vagyok benne biztos, de szerintem nincs benne.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
IS Infinite Stratos : ecchi, nekem bejött, szerintem elég jó kis anime.
(Legelső ecchim amit láttam)
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Ichiban Ushiro no Daimaou : szintén ecchi, fantasy casj ajánlani tudom
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Strike the Blood : ecchi, vámpíros kombó, egy kicsit másképp, érdemes megnézni. története kicsit furcsa, mivel 4 részes epizodokból épül fel többnyire. De egymásra épülnek az epizodok.
Dióhélyban
itt olvashatsz róla.
Ez mind ecchi, fantasy, és kaland műfajokba be lehet sorolni, a maguk modján.
Egyenlőre ez az összes ecchi anime amit láttam, és nekem mind tetszett a maga módján.
Írok pár kaland, fantasy animét is mert szerintem ezek is elég jók,
Sword Art Online
Log Horizon
Shingeki no Kyojin/Attack on Titan
Btooom!
Adok 1 linket, ahol magadnak is tudsz keresgéni
Beálítottam, hogy értékelés szerint adja ki őket, de beálíthatod kedved szerint :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!