Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anime? (többi lent)

Anime? (többi lent)

Figyelt kérdés

Vannak chibi ábrázolásban játszodó animék?

Vagy nagy részük abba játszódik.

Eddig kettőt láttam:-naruto sd

-sora no otoshimono(ecchi)

Ha tudtok írni hasonlókat(kaland fantasy ecchi) megköszönném.

2014. jún. 21. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Előszőr mondanék ecchiket amik chibi ábrázolásban játszodnak (töbségük ilyen, lesznek közöttük olyanon amik nem mondható chibi-nek)

-Zero no Tsukaima mind a 4 évada: fantasy, kaland ecchiről lenne szó, humoros, és egy remek anime, mostanában kezdtem el és az utolsó évadnál tartok eddig nem csalódtam benne csak ajánlani tudom. Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

Kore wa Zombie Desu ka?: ez is szintén ecchi, nagyon vicces, és humoros történet, enyhe drámaisággal fűszerezve. Dióhélyban, [link]

itt olvashatsz róla.

Rosario To Vampire : ecchi, jó történet, humoros, nekem nagyon tetszett. Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

High School DxD : kőkemény ecchi, brutál, de tényleg, de sokan a legjobb ecchinek tartják, természetesen jó történet, és kellőképp humoros és komoly is tud lenni.

Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

Sekirei : ecchi, jó kis történet, a grafika eleinte furcsának tűnik (nem azt mondtam hogy nem jó csak nem megszokott ami nekem tetszett) de elenyésző.

Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

Dakara Boku wa, H ga Dekinai : ecchi, remek történet, nekem kiváltképpen tetszett, természetesen humoros és jótörténet, én csak anánlani tudom. Chibi ábrázolás nem vagyok benne biztos, de szerintem nincs benne.

Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

IS Infinite Stratos : ecchi, nekem bejött, szerintem elég jó kis anime.

(Legelső ecchim amit láttam)

Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

Ichiban Ushiro no Daimaou : szintén ecchi, fantasy casj ajánlani tudom

Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

Strike the Blood : ecchi, vámpíros kombó, egy kicsit másképp, érdemes megnézni. története kicsit furcsa, mivel 4 részes epizodokból épül fel többnyire. De egymásra épülnek az epizodok.

Dióhélyban

[link]

itt olvashatsz róla.

Ez mind ecchi, fantasy, és kaland műfajokba be lehet sorolni, a maguk modján.

Egyenlőre ez az összes ecchi anime amit láttam, és nekem mind tetszett a maga módján.

Írok pár kaland, fantasy animét is mert szerintem ezek is elég jók,

Sword Art Online

[link]

Log Horizon

[link]

Shingeki no Kyojin/Attack on Titan

[link]

Btooom!

[link]

Adok 1 linket, ahol magadnak is tudsz keresgéni

[link]

Beálítottam, hogy értékelés szerint adja ki őket, de beálíthatod kedved szerint :)

Remélem tudtam segíteni!

2014. jún. 22. 07:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, elfelejtettem írni hogy némelyik elég korhatáros, ha fiatalabb vagy előszőr nézegess véleményeket, képeket, mivel némelyik 16+, sőt 18+-os besorolást is kaphatja, és a történetet sem biztos hogy megértheted.
2014. jún. 22. 07:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi nyugi érteni fogom amúgy 17 vagyok :D
2014. jún. 22. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodtan ajánlom mindet, szerintem tetszeni fognak. :)
2014. jún. 22. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!