True Blood fanok! El tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Szóval most kezdtem el nézni, de egyből megszerettem Bill-t, tök kedves. Csak ugye van vmilyen Eric, akit valamiért mindenki nagyon kedvel. Ugye nem fogja átvenni Bill helyét, shit lenne, ha Bill nem lenne már a tudjátok "főszereplő lány cukifiúja". Meg miért jó ez az Eric? Azt hittem, vmi gonosz.2014. jún. 21. 20:18
2/9 A kérdező kommentje:
de mi a jó abban a b*ziban? Bill jobb..nem vágom, miért szereti mindenki a homárt
2014. jún. 21. 20:31
3/9 anonim válasza:
a másik vámpírosban a vámpírnaplókban is van az a kékszemű gyerek,aki egy full gonosz pszichopatát játszik és mégis kb róla meg a női rajongókról szól az egész felhajtás.
és hogy miért?
a női nézők miatt.
és valszeg azért is,mert billt sámlira kell állítani,hogy egy magas legyen szukival a colos csontvázzal meg ilyen gond legalább nincs haha.
4/9 A kérdező kommentje:
XDköszönöm
2014. jún. 21. 20:39
5/9 anonim válasza:
Mert Bill nem gonosz? Ugyanúgy gyilkolgat mindenkit. Nem igazán látok különbséget a két karakter között. Csak az egyik magas szőke, a másik alacsony fekete. Ennyi.
6/9 anonim válasza:
"Bill jobb..nem vágom, miért szereti mindenki a homárt"
Ez meg a te szubjektív véleményed. Kb. annyit is ér.
7/9 A kérdező kommentje:
Ja, de hát minden sorozatnál ez a sz*ság van...Jön a b**i szőke homi és azután csakis róla szól majd minden. Ok, tiszteletben tartom végülis azt is, hogy sokan szeretik Ericket, de miért mindenki?! Szóval értitek...
2014. jún. 27. 08:10
8/9 anonim válasza:
Lehet azért, mert Eric nem bérelt fel két őrültet, hogy verjék félholtra Sookiet.
Mindenesetre érdekes logika, hogy ezek után Sookie még mindig kavarna vele. De mondjuk összefeküdt a szülei...meg egy komplett baráti klub legyilkolójával is...szóval már nem is keresem a logikát.
9/9 A kérdező kommentje:
Hoppá, most néztem meg a 3. évadot és bevallom, szégyellem magam, mert hát Bill egy barom tényleg...Jól félreismertem...Akkor már tényleg Eric.
2014. júl. 6. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!