Tudnátok írni a doctor who-hoz hasonló sorozatot?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 20:07
1/5 anonim válasza:
A Torchwood és a Shara Jane Adventures című sorozatok a Doctor Who spin-offjai, tehát ugyan abban az "univerzumban" a DW eseményeivel többé-kevésbé párhuzamosan játszódnak, és felbukkannak bennük a DW-ből ismert mellékszereplők is. (Sőt, az SJA-ban néhányszor maga a Doktor is vendégszerepel)
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg a Sherlockot, nem mondanám h egy kategória, de ugyanúgy Moff írja és altalában akik szeretik a DWt szeretik a Sherlockot is és fordítva.
(Én a Sherlock kapcsán találtam meg a DWt és ahhoz képest, hogy nem rajongok a sci-fiért nagyon megszerettem.)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. jún. 22. 23:24
4/5 anonim válasza:
A Doctor Who egyedi es fantasztikus.Soha nem talalsz hozza hasonlo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!