Nektek ki a kedvencetek a Violetta-bol?
Figyelt kérdés
Nekem Naty,Beto meg Jade.
Jade meg Beto dilisek!
Irjatok fiut lanyt es felnottet!
Lehet olyat aki a masodik reszbe lesz!
2014. jún. 18. 08:43
11/20 anonim válasza:
Nekem Thomas Francesca és Armando!
12/20 anonim válasza:
igazából mindenkit szeretek benne :D de a kedvenc Leon és Vilu :33 Tomas-t Diego-t Lara-t nem kedvelem úgy..de volt pár rész amikor Tomas és Diego-n és röhögtem :D:D
igen Jade-an sokat lehet nevetni xd Angine-n is xdd
ja és még Olga-t is imádom :D:D
meg mindenkit :)
Imádom a Violettát :33
14/20 anonim válasza:
Nekem Pablo,Ramayo,Violetta,Tomás,Lena és Beto a kedvenceim. Amúgy Hannah Montana tényleg hogy jön ide???????????????????
15/20 anonim válasza:
Akkor leírom még egyszer, mert úgy tűnik senkinek nem tűnt fel a kommentem: Ne engem, hanem azt kérdezd, aki először írta! Nekem csak megtetszett ez, mint poén. És mielőtt komolyan vennéd az előző kommentemet, az mind szarkazmus volt.
18/20 anonim válasza:
oké,tudom,hogy csak szarkazmus volt és csak az első kommentelőt kérdeztem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!