Mikor jön a Trónok harca 5. évad?
Figyelt kérdés
Utánanéztem, és lehet hogy én kerestem bénán, de nem találtam...2014. jún. 17. 15:28
2/16 A kérdező kommentje:
Nehéz lesz kivárni... Köszönöm a választ :)
2014. jún. 17. 15:31
3/16 anonim válasza:
Akk olvasd el a könyveket, ott az egész nyár :D
4/16 anonim válasza:
utolsó: Én nem olvastam az 1. kötetnél tovább a könyvet, mert belenéztem a sorozatba, és elvette minden fantáziám. De azt mondják a sorozat már teljesen kiszámíthatatlan, mivel a könyvben másképp halnak meg az emberek.
5/16 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem a könyveket, és tényleg jók :)
2014. jún. 17. 15:52
6/16 anonim válasza:
2015 április valahanyadikán (még nincs pontos dátum).
7/16 anonim válasza:
Nem az,h kiszámíthatatlan, hanem h nagyon sok dolgot kihagynak, megváltoztatnak kissé, és szerepeket vonnak össze. Sok jó részt kihagynak a sorozatból, és olyanokat tesznek be helyette,h pl. Stannis elmegy Bravoosba, Branéket elfogják a dezertőrök, Jonék kimennek megölni a dezertőröket, Oberyn kur vázik stb.
8/16 anonim válasza:
Hát, Martinban most állt össze a kép, mert amugy tényleg sok a hiányosság, az első kötethez képest is... Meg értelek, persze, sorozat nem ad vissza annyit mint a könyv :D
9/16 balazsof93 válasza:
Milyen fontosabb "jelenetek" maradtak ki a sorozatból?
10/16 anonim válasza:
Akik olvasták a könyvet!
GOTH 5évadához kapcsolodó könyvben kik halnak meg?
És milyen fontos események történnek benne, amiről jó tudni?
Minden SPOILERT szívesen fogadok!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!