Szulejmán szereplők?
Figyelt kérdés
Milyen a Szulejmán szereplőinek kapcsolata a valóságban??? A főszereplőkre gondolok pl. Hürrem és Mahidevran...2014. jún. 16. 23:44
1/7 kérdezzfelel válasza:
A mahidevranosat nem tudom, de valójában Hürrem és a Szulejmán anyját játszó színész között valóban rossz viszony volt. A nőnek nem tetszett, hogy Meryem megmondja pl. hány jelenetet hajlandó leforgatni egy nap alatt, míg Uzerli mindig elégtelenkedett azon, hogy neki kevesebbet fizetnek, holott ő Szulejmánon kívül az egyik legfontosabb szereplő. A többiekről nem tudok.
2/7 A kérdező kommentje:
ez is valami :)) köszi
2014. jún. 19. 20:22
3/7 anonim válasza:
Én egyszer azt olvastam egy Szulejmános rajongói oldalon, hogy a Selma Ergec (Hatice), Nur Fettahoğlu (Mahidevran) és Meryem Uzerli (Hürrem) nagyon jó barátnők a sorozaton kívül. Tehát "Hürrem-nek" és "Mahidevran-nak" a valóságban nagyon jó a kapcsolatuk. :)
4/7 A kérdező kommentje:
:))
2014. jún. 22. 18:39
5/7 anonim válasza:
Halit Ergenç és Selma Ergenç (Szulejmán és Hatice) a valóságban is testvérek.
Meg még azt olvastam hogy se Nebahat Çehre-nek, sem Selma Ergenç-nek, de még Meryem Uzerli-nek (a valide-nek, Hatice-nek és Hürremnek) sincs szerencséje a pasikkal!!!
6/7 A kérdező kommentje:
deeee dúúúúrva O.O köszi :DD
2014. júl. 3. 14:33
7/7 anonim válasza:
Tudtommal Selma Ergec (nem Ergenc) és Halit Ergenc nem rokonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!