Szerintetek ez cikis vagyok?
Nem..
Rengeteg ember imádja a horrorfilmeket (sose fogom megérteni) és utálja a magassarkú cipőket szoknyákat (magyarul a csajos ruhákat) és járkál inkább tornacipőbe (ez most különösen nagy divat) meg ingbe...Semmi egyedit vagy eltérőt nem írtál le ami ne lenne igaz 35 oszt. társamból min. 15-re...
Nem vagy cikis, sőt nekem bejönnek a farmeres, csajok: Piros pont!
Szeretsz filmet nézni: Piros pont!
Hosszú a hajad: Piros pont!
Meg nem csak a külső és ízlés határozza meg ki cikis és ki nem.
Nem jött be...
De amúgy idefigyeljél már...Ha téged ennyire zavar, hogy ciki-e vagy sem, akkor én nem vagyok biztos benne, hogy ez a te stílusod. Mert ha így lenne akkor ponthogy teljes mértékben 110 %-osan lesz.arnád, hogy ki mit mond, gondol...
hmm?
Általában nem érdekel mit mondanak mások,csak kíváncsi voltam a véleményetekre.De ha azt mondanátok hogy rossz a stílusom hidd el akkor sem rohannék az első butikba, hogy kitörjem a bokám egy magassarkúban,miközben befúj a szél a szoknyám alá és a blúzom mögé!
Az előző kommentelőnek pedig kösz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!