Szerintetek helyes Damon Salvatore a Vámpírnaplók c. sorozatból?
Figyelt kérdés
És ha már itt tartunk, Damon v. Stefan?2014. jún. 16. 14:10
1/16 anonim válasza:
Szerintem Stefan jobban néz ki, viszont Damon stílusa jobb...ne tudok eltekinteni a karakterektől :D
3/16 anonim válasza:
Stefan. Amúgy Ian-on már szerintem látszik, hogy öregszik :)
5/16 anonim válasza:
Igen. Damon. Damon. Damon. Damon. Damon <3
7/16 anonim válasza:
DAMON , de azért Stefan sem semmi :D
8/16 anonim válasza:
Igen, nagyon helyes de inkább iszonyatosan sexy a kora ellenére... Stefan meg csúnya.. nagy feje van azon belül is nagy álla és csúnya hegyes orra ami oldalról látszik igazán. Össze se lehet hasonlítani a kettőt.
9/16 anonim válasza:
Damooon, ő egyszerűen egy csoda úgy ahogy van=)) mondjuk az 1. válaszadónak igaza van, tényleg látszik hogy közelít a 40-hez :D
amúgy szerintem Stefan is nagyon helyes. nem mozgat meg annyira, mint Damon, de abszolút szép arcú pasas szerintem, szerethető a karaktere is, a teste meg zseniális :D
10/16 anonim válasza:
DAMON 4 EVER ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!