Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Violetta 3. évadában tényleg...

A Violetta 3. évadában tényleg össze házasodik Vilu és Leon?

Figyelt kérdés

2014. jún. 14. 13:12
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Igazad van,ahogy most mondod ez tényleg igaz!
2014. jún. 29. 14:06
 12/37 anonim ***** válasza:
sztem nem mert akkor hogy folytatódna a sorozat? elég nevetséges lenne, ha violetta meg leon 16évesen összeházasodnának...
2014. jún. 29. 18:34
 13/37 anonim válasza:

nekem mindig igazam van már amióta válaszoltam azóta is eltelt pár nap és még mindig senki nem tett ki semmit

meg láttam pablo espinosa (tomas) oldalán hogy tárgyalnak még az is lehet hogy ujra benne lesz de erről nem tudok semmit

2014. júl. 2. 21:52
 14/37 Evus1999 válasza:
Én nem tom. De szerintem nem fognak összeházasodni, mivel még kiskorúak a sorozatban.
2014. júl. 5. 17:55
 15/37 anonim ***** válasza:
figyeljetek én fél évig kinn éltem buenos airesben (mert a szüleimnek olyan a munkájuk)és én láttam az egész harmadik évadot.És nekem nem a kedvencem a violetta de tényleg összeházasodnak ráadásul gyerekük is lesz.És ez annak szól aki azt írta hogy kiskorúak vagy azt írta hogy 16 évesek az nagyon téved mert az ELSŐ évadban a második epizódban ünnepli a 17. születésnapját.És a sok eszetekkel rájöhetnétek hogy 1.évadban 17 éves a másodikban 18 a harmadikban meg .... szerintem kitaláljátok magatoktól is.
2014. júl. 16. 14:54
 16/37 anonim válasza:
Nem tudom hogy láthattad a harmadik evadot mert meg mindig nem adtak le argentinaban szeptemberben kezdik vetiteni a harmadik evadot hazankban pedig a masodikat
2014. júl. 20. 12:22
 17/37 anonim ***** válasza:
Hatalmas nagy Janus vagy mert a 3.évadot Argentínában július 20.án kezdték!!
2014. júl. 22. 13:05
 18/37 anonim válasza:
igen mostmár tudom én is de egy magyar oldalon még szeptembert irtak
2014. júl. 25. 23:04
 19/37 anonim ***** válasza:
Nem kizárt !:)Mivel 18 évesek,de ne hiszem.. Amúgy Tini-nek van egy fotósorozata esküvői ruhához hasonló ruhában : [link] és Jorge-ről egy kép amin hasonló színű öltönyben van.De ha tényleg esküvői ruhák és a forgatáson készültek a képek akkor German és Angie esküvőjén viselték (ami lehetetlen ,mert Martina-nak látszik a tetoválása . (amúgy elszokták neki takarni a forgatásokon . mindig van valami karkötő,szalag rákötve a job kezére ) : [link] (ez koncertes) ez forgatásom készült kép : [link]
2014. júl. 28. 01:26
 20/37 anonim ***** válasza:
Biztos nem nézted végig 3.évadod mert még nincs vége a forgatásoknak :) és Angie -nekés Germannak lesz gyereke : file:///C:/Users/asus/Downloads/33.jpg
2014. júl. 28. 01:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!