Bírja a gyomrod a horrorfilmeket?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 18:36
5/8 anonim válasza:
attól függ...a Fűrész-ek na azoktól néha rosszul lettem, megállítottam 1-2 percre, levegőzni XD
egyébként ahogy az ember egyre több horrort néz, immunis lesz rá, én legalábbis már semmi olyat nem találok ami fosat :(
6/8 anonim válasza:
Nekem nem a gyomrom nem bírja, hanem az elmém. Már így is agyszüleményeim vannak, pedig nem láttam még egy horrorfilmet sem, csak pár képet, és azokat is csak azért, mert az ismerősök szivatásból olyan linkeket küldtek MSN-en.
7/8 anonim válasza:
Persze sikítás kírésetében, és előre megmondták, hogy vegyem jó hangosra a gép hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!