Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megmondaná valaki a címét?

Megmondaná valaki a címét?

Figyelt kérdés
Sziasztok, évek óta keresek egy filmet. Sajnos nem tudom a címét és a szereplő nevére sem emlékszem, még gyerek koromban láttam. Nem vagyok benne biztos de talán francia film. Romantikus vígjáték.A történet a következő: van egy lány kinek az anyja egy jó nevű szakács és egy neves étterem tulajdonosa, a lány kezdetben egy léhűtő aki nem tanul és nem is dolgozik, nem ért semmihez. Az anyja RÁPARANCSOL, és beíratja egy a család nevéhez köthető szakács iskolába, ahol csaláson kapják és kicsapják (grízgombóc miatt), akkor megkéri az anyját, hogy ő tanítsa meg mind arra amit tud. a lány meg is tanul mindent az anyjától és kiváló szakács kerekedik belőle.de melót nem talál magának mint séf. azért elszegődik egy családhoz ahol bébiszitter lesz, és elkezd főzni nekik. el vannak alélva az ételektől. Itt kerül a képbe a családfő főnöke, mivel a családfő be akar vágódni nála, és tudja, hogy a hasa a mindene így meghívja magukhoz, hogy a bébiszitter főztjével levegye a lábáról, ez sikerül is neki, sőt még több, a főnök "megveszi" tőlük a nőt és saját szakácsnőként alkalmazza, (viszont találkozni egyszer sem találkoznak.)vagyis úgy nem, hogy tudnák, hogy ki kicsoda is valójában,mivel egyszer a piacon összefut főnök és alkalmazott, a lány nem tudja, hogy az új főnöke a főnöke.a hapsi nem tudja, hogy a lány az a szakács akit megszerzett egyik alkalmazottjától. Egyre többet találkoznak egymásba habarodnak, és a végén valahogy kiderül, hogy ki kicsoda, és a többire nem emlékszem. Meg tudná valaki mondani, hogy mi a film címe. (nem 100%-os az emlékem a filmről, de azért remélem, hogy valaki ráismer.) Előre is köszönöm. :)

2014. jún. 12. 12:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!