Hogy érint titeket, hogy Pikali Gerda minden egyes sorozatban szinkronizál?
Állandóan meg kell állapítanom, hogy na ez is a Pikali Gerda, meg ez is, mag az is. Én Viasat3,6-ot, cool tv-t, comedy centralt nézek.
Archer, Rejtély, Elvált Gary (ebben nagyon idegesített a hangja), Hogy ne éld az életed, stb.
Ez egy központi kérdéssé vált az életemben.
Mit gondolhat erről Gerda? Ho-ho-ho-hogyan csinála? Mennyit kereshet? Szerintem rengeteget.
Elég jó orgánuma van, ráadásul szerintem nincs igazán verseny az erős női karakterekért.
Ja és az Archerben Lanaként tökéletes választás, azon kevés sorozat egyike, ahol kifejezetten jó a szinkron.
Nekem nem ő tűnt fel, hanem Bogdányi Titanilla.
Állítólag nincs akkora pénz a szinkronban, néhány éve sztrájkoltak is emiatt.
Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy a szinkronok színvonala 2000 után a béka segge alá került. Míg 2000 környékén mindenki furán nézett a romániai Zone studió szinkronjaira, amikor 10-15 ember szinkronizált minden filmet és sorozatot ráadásul volt egy egy férfi az egyikben 50 éves embert, a másikban 10 éves fiút pl. a Romanticán, de egy ideig a Viasat3-on is, az évtized végére, a 2010-es évek első felére a magyar valóság lett ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!