Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szinkron vagy felirat?

Szinkron vagy felirat?

Figyelt kérdés

Nem rég olvastam a "csillagainkban a hiba" című könyvet ami nagyon megtetszett.Szeretném megnézni a filmet is,de félek hogy béna a szinkron és akkor az egész filmet tönkre vágja. Akkor nézem feliratosan?

Látta már valaki a filmet?

2014. jún. 11. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem láttam a filmet, a könyvet se olvastam. De én minden filmet feliratosan nézek az eredeti nyelvén (persze ha van úgy). Jobb mint az elcseszett magyar szinkronnal szenvedni.
2014. jún. 11. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs szinkron, ez egyszerű válasz a kérdésedre. Legalábbis ha jól tudom. Egyébként is azt mondanám, hogy feliratosan! Sokkal jobban átjön, ha tudod olvasni hozzá a feliratot vagy érted anélkül. Ha egyszer eljutok oda, ahol adják (köszönöm drága terjesztők, hogy nem hoztátok erre!) akkor tuti felirattal nézném, már csak azért is, mert angolul sokkal jobban tetszett a könyv, mint magyarul.
2014. jún. 11. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Szinkron, az majdnem mindig szar. Persze ezt sokan nem tudják (ahogy én sem tudtam annó) amíg nem érzik át az eredeti nyelvet, szlengeket stb. A szinkron az bűn, az ostoba mellékfordításokat már meg sem említem...
2014. jún. 11. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Egyedül a Ford Fairlane kalandjai JOBB szinkronnal, de csak a sok káromkodás miatt.
2014. jún. 11. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Eltértél a témától :)

De ha már ilyen megállapításokat mondasz, tegyük hozzá, hogy vannak filmek, amik sokkal jobbak szinkronnal és vannak, amikhez zseniális szinkronokat készítettek.

FYI: De gondolom te még nem tudtad, hogy Clint Eastwood sokkal jobban szereti Revicky Gábor hangját a filmjeihez, mint a sajátját :)

2014. jún. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!