Nem tudja senki h mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó filmet keresek már pár napja de nem tudom mi a címe régebben láttam a tv-be. Pár részletre emlékszem csak.Hogy van benne asszem egy szőke lány és egy fiú még fiatal korukban álmukban találkozgattak mindig egy vízesésnél.És később valamiért szétváltak vagy nem tudom de már nem álmodtak egymásról.A fiút kiképezték vagy valami ilyesmi és felnőtté vált ahogy a lány is .A fiú valamiért gonosz lett vagy nem tudom el lett átkozva .De a végén vissza tért az esze és össze jött a lánnyal :D Nem tudom a címét pedig már nagyon meg nézném :)2014. jún. 11. 15:43
1/3 anonim válasza:
Hát nekem erről az Alisea ugrott be, bár pár pontban nem annyira stimmel ahhoz, amit írsz. Pl. a lány barna.
2/3 A kérdező kommentje:
basszus tényleg az :D Az a baj h nem találom sehol mármint én letölteni akarom csak nem tudom melyik torrent oldalon mert ahol én néztem ott nem találta meg :/
2014. jún. 11. 21:40
3/3 anonim válasza:
Szerintem azért nem találod, mert a hivatalos neve Az álomherceg legendája néven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!