Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca rajongók, szerint...

Trónok harca rajongók, szerintetek ki nyerne?

Figyelt kérdés

Hegy vs khal drogo?

Havas john vs véreb ?

Bronn vs a szőke mamut nő, akinek nem tudom a nevét ?:D

kisujj vs pók ?:D

2014. jún. 9. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

The mountain vs. Khal Drogo: Szerintem Drogo, nem tudom, méretben mekkorák lehetnek egymás mellé téve, és igazából nem sok mindenre tudom alapozni, de szerintem a harcstílusban való különbség miatt ő nyerne. Egy átlag dothrakit lehet lenyomna Clegane azért...

Jon Snow vs. The hound: The hound, sokkal gyakorlottabb az ölésben és erőszakosabb, mint Jon. Bár szerintem nagyon szoros küzdelem lenne. Jont inkább politikai vezetőként látnám, mintsem hadvezérként, bár azért nagyon tud harcolni is.

Bronn vs. Brienne (rá gondoltál?): Szerintem Brienne, Bronn se semmi, de nagyon kemény ellenfél lenne neki Brienne.

Petyr vs. Varys: Petyr, belé legalább szorult valami atlétikusság. Bár nem láttuk még egyiket se különösebb közelharcban, Littlefingerből inkább kinézem, hogy jól forgatja a kardot, mint Varys.

Bocsi, hogy angol nevekkel írtam, így szoktam meg :)

2014. jún. 9. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Hegy

Véreb

Brienne

Varys nem harcos. És igazából Petyr sem. Egyszer szállt harcba Catért, Brandon Stark ellen, de ő is majdnem megölte. Csak az mentetette meg, hogy Cat közéjük ugrott.

2014. jún. 9. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Alapesetben a Hegyre mernék fogadni, Drogo is remek harcos, de amit Ser Jorah is említett, az arakh nem jó páncélba öltözött ellenfél ellen és Drogo még ha fürge is, nem annyira mint Oberyn, és nem sok esélyt látok, hogy direktbe a hajlatokra menne, hanem Drogo is igyekezne " erőből " megoldani a dolgot, de a páncél miatt nem hiszem, hogy menne neki. Páncél nélkül már megfordulna az erőviszony.

Itt a véreb. Jon jól harcol nagyon, de a Véreb is és emellett sokkal vadabb, tapasztaltabb harcos. Jon tuti nem lenne könnyű harc, de a Véreb előbb-utóbb legyőzné.

Bronn. Brienne lovagiasan harcolna, Bronn pedig már bemutatkozott az elején a Sasfészekben. Kifárasztásra játszik és nagyon fürge. Brienne csak akkor lenne esélyes ha valahogy fogást találna rajta, mint a Hegy vs Oberyn harc, de itt kétlem, hogy lehetőség esetén Bronn nem fejezné be rögtön.

Ez az utolsó pedig a legkönnyebb, Kisujj. Ha azt vesszük alapul, hogy "átlagos" ruházatban harcolnak akkor főképp, bár Varyson még a páncél se segítene sokat.

2014. jún. 12. 03:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Srácok, vegyétek alapúl ,hogy Drogo is bemutatkozott, puszta kézzel ölt meg 1 dotrhaki-t. elkerült 1 gyors csapás sorozatot, és mint tudjuk a hegy igen lassú volt.és lehet ,hogy Drogó barbár volt, de ő se lett volna annyira hülye, hogy a sisakot ne verje le a hegyről. szerintem oberynt , drogo széttépte volna, és láttuk ,hogyo beryn is milyen egyszerűen ölte meg a hegyet, az más kérdés ,hogy utána túl közel ment hozzá...:D
2014. jún. 12. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Gregor tetőtől talpig páncélban van, és egy szerencsés csapással megölné Drogót, úgy ahogy Jorah is megölte a Dannyre támadó dothrakit. Viszont a Hegy lassú, így kb. a Gregor vs Oberyn ismételhetődne meg, mert Drogo kitudná kerülni a csapásait és sztem fizikailag jóval erősebb volt,mint Oberyn. Azonban Oberyn lándzsával harcolt, ami előnyős volt számára, mert távolságot tudott tartani, és erre Drogo nem lenne képes az arakhjával. Szal ez érdekes lenne.

Jon nem egy nagy harcos, a Véreb pillanatok alatt apró cafatokra szaggatná, ezen nincs mit tárgyalni.

Sztem a Bronn vs Brienne is kb. olyan lenne, mint a Bronn vs Egen (mikor Tyrion bajnoka volt), Brienne jó harcos, de nő lévén gyengébb, mint a férfiak, Bronn meg gyilkolással keresi a kenyerét...

Az utolsó meg egy vicc, éveket kellene arra várni,h melyik mérgezi meg a másikat hamarabb :D

2014. jún. 13. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
lol méreg :DDD szakadok :D
2014. jún. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!