Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti féltek az új star wars...

Ti féltek az új star wars filmek MINŐSÉGÉTŐL?

Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy benne lesz han solo chewbacca,boba fett és yoda.Az utolsó két szereplővel nincs is gondom,de han solot és chewbaccát rühellem.Utálom 4.-6. részig azokat a filmeket.Egyszer tudtam magamat rávenni arra,hogy megnézzem.

2014. jún. 9. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Te egy igazi hülye vagy.

Pont h az a legjobb.

Látszik, h valami 10 éves hülyegyerek vagy.

2014. jún. 9. 10:43
 2/11 A kérdező kommentje:
19 ._. hidd el,én szeretni akarom a karaktereket,de valahogy nem tudtam őket sajnálatos módon megszeretni.Én olyan filmet elfogadnék,mint az swtor úgymond trailere,igaz a játék naga nagyon rossz lett,viszont atrailereket a mai napig végignézem.Jó lenne például egy olyan film is,mint például a the force unleashed 2 része,nagyon jól sikerültek.A klónok háborúja is tetszett,a mai napig megnézem mind a rajzfilmes mind az animációs változatát.
2014. jún. 9. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig Han Solo és Chewbacca igencsak kultikus alakok... Boba Fett és Yoda aligha lesz a 7. részben, hiszen SPOILER: meghalt a 6.-ban SPOILER vége. Róluk Spin-off filmke készülnek majd (azonos univerzum, de csak a karakter háttere lesz a film központjában).

A minőségét illetően nincsenek aggályaim, a Disney lelkesen, de óvatosan bánik a fejős teheneivel, és a Star Wars is biztosan így lesz.

A rendező J.J. Abrams pedig bizonyára megpróbál eleget tenni a rajongói kéréseknek, pl. a régi trilógiához hasonlóan itt is sok igazi díszlet lesz, nem csak a zöld vászon...

2014. jún. 9. 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát elmondom ,hogy a 4,5,6 voltak az aelsőnek készült részek azokat mindenképp nézd meg!
2014. jún. 9. 11:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Én csak azt remélem Jar Jar vagy az utódai is szerepelni fognak. Csak végre adhatnának nekik nagyobb vagy fő (?) szerepet is. Nekem ő a kedvenc.
2014. jún. 9. 11:31
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Eszméletlen, hogy mennyi agyhalott van ezen az oldalon.
2014. jún. 10. 09:33
 7/11 forestpas3 ***** válasza:
Luke-ot ,Mara Jade-et (Luke felesége) Leia-át (Han felesége) és a gyerekeket is kihagytad. Mellesleg Yoda meghalt ,Boba meghalt és lehet hogy Thrawn-t is bele vonják a filmbe.
2014. jún. 10. 18:40
 8/11 singes válasza:

Már bocs srácok, de Boba nem halt!

Igaz, hogy lenyelte a Sharlakk, de

SPOILER

a gyomrában felrobbantotta a hátirakétáját, és enyhén sérülten, de kijutott, és utána meggyógyították

SPOILER VÉGE

Szóval nagyon is elevenen, később morcos is Hanra. (könyv: Történetek a fejvadászokról)

2014. jún. 18. 12:34
 9/11 forestpas3 ***** válasza:
2014. jún. 19. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:
8-as: ugye tudod hogy az már nem kánon? A kánonba csak a 6 film és a The Clone Wars számít bele, minden más ami a régebbi könyvekben van az "elfelejthető".
2014. jún. 19. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!