Azt olvastam,hogy benne lesz han solo chewbacca,boba fett és yoda.Az utolsó két szereplővel nincs is gondom,de han solot és chewbaccát rühellem.Utálom 4.-6. részig azokat a filmeket.Egyszer tudtam magamat rávenni arra,hogy megnézzem.
19 ._. hidd el,én szeretni akarom a karaktereket,de valahogy nem tudtam őket sajnálatos módon megszeretni.Én olyan filmet elfogadnék,mint az swtor úgymond trailere,igaz a játék naga nagyon rossz lett,viszont atrailereket a mai napig végignézem.Jó lenne például egy olyan film is,mint például a the force unleashed 2 része,nagyon jól sikerültek.A klónok háborúja is tetszett,a mai napig megnézem mind a rajzfilmes mind az animációs változatát.
2014. jún. 9. 10:51
3/11 anonim válasza:
Hát pedig Han Solo és Chewbacca igencsak kultikus alakok... Boba Fett és Yoda aligha lesz a 7. részben, hiszen SPOILER: meghalt a 6.-ban SPOILER vége. Róluk Spin-off filmke készülnek majd (azonos univerzum, de csak a karakter háttere lesz a film központjában).
A minőségét illetően nincsenek aggályaim, a Disney lelkesen, de óvatosan bánik a fejős teheneivel, és a Star Wars is biztosan így lesz.
A rendező J.J. Abrams pedig bizonyára megpróbál eleget tenni a rajongói kéréseknek, pl. a régi trilógiához hasonlóan itt is sok igazi díszlet lesz, nem csak a zöld vászon...
2014. jún. 9. 11:05
4/11 anonim válasza:
Hát elmondom ,hogy a 4,5,6 voltak az aelsőnek készült részek azokat mindenképp nézd meg!
2014. jún. 9. 11:05
5/11 anonim válasza:
Én csak azt remélem Jar Jar vagy az utódai is szerepelni fognak. Csak végre adhatnának nekik nagyobb vagy fő (?) szerepet is. Nekem ő a kedvenc.
2014. jún. 9. 11:31
6/11 anonim válasza:
Eszméletlen, hogy mennyi agyhalott van ezen az oldalon.
2014. jún. 10. 09:33
7/11 forestpas3 válasza:
Luke-ot ,Mara Jade-et (Luke felesége) Leia-át (Han felesége) és a gyerekeket is kihagytad. Mellesleg Yoda meghalt ,Boba meghalt és lehet hogy Thrawn-t is bele vonják a filmbe.
2014. jún. 10. 18:40
8/11 singes válasza:
Már bocs srácok, de Boba nem halt!
Igaz, hogy lenyelte a Sharlakk, de
SPOILER
a gyomrában felrobbantotta a hátirakétáját, és enyhén sérülten, de kijutott, és utána meggyógyították
SPOILER VÉGE
Szóval nagyon is elevenen, később morcos is Hanra. (könyv: Történetek a fejvadászokról)
8-as: ugye tudod hogy az már nem kánon? A kánonba csak a 6 film és a The Clone Wars számít bele, minden más ami a régebbi könyvekben van az "elfelejthető".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!