Kiderül majd a Pletykafészek című sorozatban, hogy ki a PletykaCica?
Szia! Én láttam az egész eslő évadot, és elolvastam a könyvből az első 5 részt. Eddig semmi sem derült ki... Az infókat maguk a szereplők szolgáltatják ( a sorozatban), mert van a Pletykacicának egy e-mail címe, ahová lehet küldeni a szaftos pletykákat :) Nekem több tippem is van, ki lehet, de a könyv mindig összezavar, és elbizonytalanít... :)
I LOVE GOSSIP GIRL:)
Utolsónak mondom, hogy a könyv és a sorozat g és föld... megnéztem belőle egy részt, de azt mondtam, ennyi elég, én nem szeretem ha egy sztorit ennyire megváltoztatnak!
Persze, hogy összezavar, egy csomó minden másképp történik!
(Első voltam)
Én személy szerint a sorozatot jobban szeretem, mint a könyvet, és emiatt le lehet nyugodtan pontozni...
Könyvben nem tudom, hogy összejön-e Chuck és Blair, de a sorozatot miattuk szerettem meg. :)
Kérdéseidre a válasz:
A harmadik évad felét adták eddig még le, abban nem derült ki, hogy ki a GossipGirl.
Egyenlőre nem szinkronizálták még le, nem is nagyon tervezik egy darabig, tudtommal..
én nem szerettem egyáltalán a gossip girlt de magával ragadott!!! nagyon jó a sorozat és eddig nem is tudtam hogy könyv is van belőle.. köszi a tippet:P
amúgy én nagyon sajnáltam hogy
!! SPOILER !!
Blair és Nate szakítottak... :(
a pletykacica kilétére én is kíváncsi lennék... a legelején jennyre gyanakodtam. szerintetek?
na: x o x o :D
hááááát nem is tudom...
én am még várom a 2.évad szinkronját.... :SSSS de ha nem jön hamarosan ak feliratosan fogom tovább nézni xD
Áhhh... imááádom (LLL)
xoxo (K)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!