Melyik filmben hangzott el ez a párbeszéd?
Figyelt kérdés
- Nem tudom, hogy pontosan kire is emlékeztetsz. Nem vagy jó ember. Egész nap henyélsz, semmit sem kezdesz az életeddel, Isten tudja miből élsz, kártyázol. Nagyon sötét múltad van.
- Ebben igaza van. Rossz ember vagyok.
- Bánt amit mondok? A világ tele van ilyen alakokkal, úgy vélik minden jár nekik, de megdolgozni nem akarnak érte. Mélyen legbelül megvan benned, ez a nem is tudom... ez a szikra... a tisztesség szikrája.
Hátha valakinek a hangról jut eszébe valami: http://www.youtube.com/watch?v=6JNlfriIYAw
2014. jún. 6. 08:17
2/7 A kérdező kommentje:
És melyik része? Mert az elsőt láttam, de nem is dereng.
2014. jún. 6. 11:07
3/7 anonim válasza:
Azt én sem tudom,hozzászólások között írta vki hogy vmelyikben,de hogy melyikben azt nem
4/7 A kérdező kommentje:
Ja értem. Azokat én is olvastam. :D
Azért kösz a segítséget.
2014. jún. 6. 14:17
6/7 anonim válasza:
ha valaki nem tudja a választ nem tudom minek ír baromságot!
ez egy Steven Seagal filmből van. "Piszkos Lappal" a címe és rögtön az elején mondja neki a pap..
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!