Tudtok mondani yaoi-mangákat?
Nem értem, most mangát szeretnél, avagy animét? Mangát nem szokás végignézni azt olvasni szoktuk :D
Ha animét keresel:
-Junjou Romantica (13+12 rész)
-Loveless (12 rész)
-Sekai-ichi Hatsukoi (12+12 rész)
-Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga nai!! (12 rész)
Ha mangát:
-Gravitation (12 kötet)
-Switch (13 kötet)
-Koisuru Boukun (8 kötet)
+ Nekem régebben tetszett minden Shungiku Nakamura mű (pl.: Junjou Romantica) azoknak is nekiveselkedhetsz.
Előző: szerintem elég egyértelmű, hogy mangát keres...
Ami engem megfogott a kicsit durvább fajta yaoiból, az a Togainu no Chi volt, de egyrészt abból a játék az igazi, másrészt tényleg nem a könnyebb műfajból való...
Amit sokan szoktak ajánlani, az az Ai no Kusabi, illetve még a Fake-et ajánlanám. Egyik se hosszú, de szerintem megérik az árukat;)
Felsorolok neked egy "nyahanyat":D (az idezojelet utolag tettem oda,mert feltunt,hogy ez nem "nehany",es kozben rajottem,h miert romlottak le a jegyeim:D kis csintalan yaoi-k:DD)
-Koisuru Boukun(ezt mindenkeppen ajanlom,nagyonjo*-*)
-Totally Captivated(ezt szinten ajanlom,nem csak a tortenet jo,de meg a fiuk is fullhelyesek*-*)
-Crimson Spell(ha szereted a fantasy-t yaoi-val fuszerezve,akkor ezt okvetlenul nezdd meg:D)
-Secret
-Start with a Kiss
-Kirepapa
-Ikoku Irokoi Romantan
-Houkago no Love Call
-Bukiyou na Silent
-Turning Point
-The Guide of Love
-Home Tutor
-Ano Kado wo Magatta Tokoro
-Embracing The Canvas
-Zankoku na Kimi to Tomo ni
-Ai ni Somare
-Aiso Tsukashi
-Aibou no Jouken
-Acid Flower
-Chintsubu
-Lovers or Friends
-Bokura wo Shihaisuru Kotoba
-Empty Heart
-Keep Out
-Inu to no Hibi
-My Life with You
-Don't Stay Gold
-Fall in Love with Me
-Killing Me
-Wild Rock
-Love is Here
-Interval
-Shiawase no Kamisama
-Renai Kyoutei Nukegake Nashi!
-Gokujou no Koibito
-Ashita Tenki ni Naare
-Wild Rose
-Innai Kansen
-Shujii
-Plastics
-Milk Taste Honey
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!