Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?

Mi a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyszer még kicsinek láttam egy filmet de nem tudom mi volt az csak képek ugranak be.

Annyira emlékszek, hogy azt hiszem egy család elment kirándulni valami hegyfélére(olyan tipikus amerikai sivatagi hegy). Még figyelmeztették is őket, hogy ne menjenek oda. A következő amire emlékszek az az, hogy egy nő néz egy video kazettát amin az este felvételei vannak és földönkívüliek(szürék) pakolják ki az autót. Valami ilyesmi :) Köszi a válaszokat!!

2014. jún. 4. 20:09
 1/2 piriiiiii ***** válasza:

Egyből a Sziklák szeme jutott eszembe, de abban nincs semmi földönkívüli, csak fura, retardált emberek.

Te ilyen filmeket néztél kicsiként?

2014. jún. 4. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nem ilyeneket néztem :) Csak most eszembejutott, hogy egyszer mintha láttam volna régen egy ilyesmi filmet és nagyon megfogott az a pár jelenet. Gondoltam rákérdezek :)
2014. jún. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!