Ki a legnagyobb Violetta rajongó? Kinek van a legtöbb cucca?
Nekem sok Vilus cuccom van de imádom a zenéit és soha egy részt nem hagytam ki még a Violettából és imádom a zenéit Nagyon sok poszterem van ,könyvek füzetek napló
Ja és szerintem ne dicsekedjél egyébként mennyibe kerult a koncert jegy.
Nekem is egy csomó Violettás cuccom van, de nem attól lesz valaki rajongó, h mennyi holmija van, hanem, h átérzik-e a sorozat lényegét. De ettől függetlenül gratu, szuper gyűjtő vagy.
És nem sokára Budapesten is koncerteznek.
nekem van mp3 lejátszom, 3db tolltartó, 21db toll, 4db napló, 2db matricás album tele+csere, 4 pár zokni, 35db poló mindegyik más, kulacs, nyaklánc, karkötő, fülbevaló, társasjátékom, twisterem, gitárom amin rajta van az összes zene, cipőm, az összes könyv, újság puzzleim, labdáim, tornazsák, ágyneműim, pokrocaim, füzeteim, fejhallgatóm, sapkáim, esernyőim, láthatatlan toll, violetta öltöztető könyveim, bögrém, sminktáska, violettás szájfény, körömlakk,úszóruha, uzsonás doboz, párna, nyomda, telefontok, pizsamám, színezhető táska, pénztárca, mikrofon, matrica, tatoo, perselyeim, posztereim (azzal van tele a szobám), papucsom, 6db törölközőm, tányérom, parfüm, zsebkendő ésvoltam 3 koncerten és voltam a studioban ahol forgatják a violettát
szerintem felülmúltam
En is rajongo vagyok nekem van sok cuccom akkor nem gyujtenem a cuccait ha nem lennek rajongo amugy is tudom az osszes szamot fejbol tudom az osszes szereplo nevet a filmben es a valosagban
Az igaz hogy mi eleg jol elunk...
Utolso elotti
Bocs az ekezetek miatt
én nem hencegek vele hanem a kérdésre válaszolok...
na mindegy bocsánat tényleg vannak akik nem tehetik meg sajnálom azokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!