A lostban Danielle miért hazudik a füstről?
Figyelt kérdés
Aki látta a lostot akkor az elmagyarázná, hogy Danielle (a francia nő) miért mondja azt, hogy a füstszörnyet a DHARMA hozta létre védelmi célokra. Viszont abban a részben amikor Jacob szigetre kerül akkor látni, hogy valójában úgy jött létre, hogy Jacob belehajította a testvérért a sziget "lelkébe" vagy mibe(az a lyuk amiben az a nagy fény van) De akkor miért hazudott Danielle? Tudom, hogy ez nem lényeges kérdés de engem mégis érdekelne.2014. jún. 2. 15:56
1/9 anonim válasza:
Biztos hogy ezt mondta? Nem csak annyit hogy biztonsági rendszer? Rég láttam.
Egyébként lehet hogy rosszul tudta, vagy esetleg hazudhatott is. ;-)
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak ennyit mondott bár mintha úgy emlékszem, hogy azt is mondta amit leírtam. Sajnos én sem mostanában láttam úgy nem tudom pontosan. De ha biztonsági rendszer akkor mi kellene védeni? Egyébként inkább hazudott mint nem tudta hiszen ez az a sorozat amiben senki sem az akinek látszik. :)
2014. jún. 2. 16:25
3/9 anonim válasza:
nem a pylonokat hozta létre a dharma, hogy megvédje őket a füstszörnytől? már régen láttam, szóval nem emlékszem, de a végefelé elég random és kusza lett minden, szóval lehet, hogy elfelejtette, aki írta :D
4/9 A kérdező kommentje:
Az oszlopok nem a "vadak" miatt kelletek? Én mintha úgy emlékeznék. Na de mindegy is! Ideje lenne megint megnézni az egész sorozatot.
2014. jún. 3. 13:43
5/9 anonim válasza:
nemtom, csak az az ember nem mászik át az oszlopok fölött, aki nem akar :D
6/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz. Bár annyi erővel akár a füst is átmehetne felette vagy éppen alatta hiszen a föld alatt közlekedik Amúgy a sorozat tele van logikátlanságokkal bár gondolom sokan nem ezért szeretik ezt a sorozatot.
2014. jún. 3. 15:47
7/9 anonim válasza:
ja, ha már embereket tud ölni, akkor lyukat is tud ásni :D mondjuk lehet, hogy az a dolog, ami kijön a fura oszlopból, az a föld alá meg az oszlopok közt az oszlopok fölé is megy :D
8/9 anonim válasza:
Danielle sem tudhatta biztosan úgye Jackob előbb volt ott mindennél,Daniella is csak az Oceanic815 előtt 16 évvel előbb érkezett szóval ő se nagyon tudhatja.
Úgye amikor Ben miatt ugrálnak az időben,akkir Jin vissza kerül oda ahol Danielle-ék megérkeztek és a Templomnál van elsőnek (mármint a Füst) hogy láthassa bárki is mert levisz egy embert a mélybe és akkor Danielle is ott van.
9/9 anonim válasza:
Azért mert az a nő már eléggé zakkant volt már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!