Ki a menobb? Kathryn Janeway, vagy Pioard kapitany?
Figyelt kérdés
Mi nem tudunk egyeszsegre jutni. A parom azt mondja, hogy Janewaz kevesbe befolyasolhato, de szerintem, Picard hatarozottabb. Meg persze az enterprise nagyobb, ami szerinte nem jelent semmit, mert nem a meret a lenyeg. (Persze Kirk kapitany most nem jatszik.)2014. jún. 2. 00:26
1/5 Warren Scott válasza:
Janeway lenne a szavazatom, bár a két kapitány élből nem összehasonlítható.
Azért Janewayre esett a választásom, mert neki kb. egy fele akkora hajó állt rendelkezésre, emberi erőforrásból pedig még kevesebb (normál esetben 140 fős legénység), ezen felül pedig egy relatív rövid távú küldetése lett volna.
Az Enterprise legénységének a Galaxy osztályú hajón (1000 fő) lehetőségük volt a családjukat magukkal vinni, míg a Voyager legénységét a körülmények elszakították hozzátartozóiktól és minden támogatástól, illetve segítségtől elszakítva kellett egy teljesen ismeretlen környezetben helytállniuk.
2/5 anonim válasza:
Nekem Picard kapitány szimpatikusabb határozottabb, vakmerőbb, tapasztaltabb, karizmatikusabb és lazább. Janeway pedig egy olyan mint egy anya aki vigyáz a gyerekeire, ő inkább megfontoltabb.
3/5 Warren Scott válasza:
Igaz, viszont úgy könnyű vakmerőnek és lazának meg határozottnak lenni, hogy egy Galaxy osztályú hajó van alattad ami a saját generációjának a legizmosabb masinája, és az egész flotta és föderációs világok támogatása ott van a környékeden. :P
4/5 A kérdező kommentje:
Jo erv, de attol meg Janeway tenyleg anyaskodo. Picard mindenkinek meghagyja, hogy a torvenyes keretek kozott akar bajba is sodorja magat. Janeway meg meg talan pisilni is elkiseri a tisztjeit. Aztan, ha valakinek meg nem tetszik valami, akkor durr, lefokozza, es mint ha mi sem tortent volna, utanna megerto szulokent tovabbra is lojalis vele, csak a buntit megkapta. Szoval szerintem eleve, Picard nem is keveredett volna ilyen hibaba, mert egy, ha a makik elfoglaljak a hajot, akkor megsemmisiti, ha meg megsem, akkor meg kihasznalta volna a lehetoseget, hogy visszahuzzon haza. Persze a felesegem attol meg nem ert velem egyet, csak o most nincsen itt.
2014. jún. 4. 08:07
5/5 anonim válasza:
Picard! (De csak ha Kirk nem játszik.) Nekem szimpatikusabb, és határozottabb mint Janeway.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!